• Ontstoppingsdienst Amsterdam: de specialist bij verstoppingen

  Ben je op zoek naar een ontstopper in de randstad? Kies dan voor Ontstoppingsdienst Amsterdam. Ik kwam thuis van een dag hard werken, dook snel in de douche en voor ik het wist stond ik tot mijn enkels in hoog water. Het water stroomde niet meer door de afvoer. Gelukkig kwam ik via Google uit bij de rioolspecialisten uit Amsterdam. Dit bedrijf heeft mij uitstekend geholpen: vriendelijk personeel, verwijdering van mijn rioolprobleem en advies. 

  Ontstoppingsdienst advies

  Ik had al het vermoeden dat een totale verstopping in het afvoerputje van de douche voor zou gaan komen. Het water stroomde al enkele keren eerder moeizaam weg. Uiteindelijk bleek er veel zeep, maar ook oliën en vet resten in de rioolbuis te blijven hangen. In ons studentenhuis legen we regelmatig het frituurvet in de doucheput. De specialist van Ontstoppingsdienst Amsterdam wist mij te vertellen dat dit enorm schadelijk is voor het riool. Oliën en vetten koeken heel gemakkelijk aan in een rioolbuis en met een veer prik je daar zo doorheen. Echter blijft het vuil hangen en is de verstopping nog lang niet weg. Tip: gooi dus nooit meer je frituurvet, maar ook andere oliën en vetten, in het riool.

  Service ontstoppingsbedrijf Amsterdam

  De vriendelijke ontstopper wist met een hogedrukspuit de verstopping te verwijderen. Door het gebruik van goed materiaal en de juiste techniek is een verstopping van olie en vet zo weg. Maar zelf had ik dit nooit op kunnen lossen. Het is dus maar goed dat we Ontstoppingsbedrijf Amsterdam in hebben geschakeld: ze stonden al binnen drie uur bij ons op de stoep. Dat noem ik nog eens snelle service. Ook vond ik het erg fijn om direct een rioolspecialist aan de lijn te krijgen in plaats van een telefoon center. Zo wist ik al voordat ze kwamen wat het mij ongeveer ging kosten en ze hielden zich prima aan de afspraak over wanneer ze zouden komen.

  Heb je een verstopping? Zorg dan dat je Ontstoppingsdienst Amsterdam inschakelt. Oplosgarantie, snelle service, vakwerk en vriendelijk personeel dat niet te beroerd is om adviezen te geven.

  https://www.ontstoppingsdienst-amsterdam.nl

  Categories: Woning en Tuin

  Tags: , , ,

  Comments are currently closed.