2Binsite Artikel Website
Image default
Internet

Online shoppen

Er wordt steeds meer online besteld. Niet heel gek eigenlijk want het is het makkelijk, snel gedaan en je hebt heel veel mogelijken. Steeds meer mensen worden liever lui dan moe en de postbezorgers hebben het drukker dan ooit. Maar is dat online shoppen echt zo een oplossing? Of zitten er toch wat nadelen aan vast?

 

De voordelen?

Online shoppen kun je altijd en overal, je hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van een winkel, geen parkeerkosten te betalen en je hebt ook geen reistijd. Je hebt zoveel meer opties en vergelijkingsmateriaal dan in de offline winkels waardoor je zeker weet dat je niet te veel hoeft te betalen. Ook zie je oprechte meningen van andere mensen die het product hebben gekocht en hoef je niet te luisteren naar het verkooppraatje van de verkoopmedewerkster.

Als wilt gaan afrekenen zoek je toch altijd nog even die extra kortingscode waardoor je nog wat minder hoeft te betalen. Wanneer het pakketje wordt bezorgd lijkt het net alsof je een cadeautje krijgt, je bent even vergeten dat je het zelf gekocht hebt. Veel besteld of niet, de pakketbezorger brengt het pakketje naar jouw deur zodat jij er niet mee hoeft te sjouwen.

 

Een videodeurbel is wel zo handig

Helaas zijn er ook een aantal nadelen aan het online shoppen. Bestellen vanaf je bank is leuk maar je beweegt niet en komt ook niet buiten tussen andere mensen. Je kunt het product niet voelen, ruiken of passen en je moet het dan maar beoordelen vanaf een plaatje. Je geeft makkelijker geld uit waardoor je op het einde van de maand er toch achter komt dat je misschien iets teveel hebt gekocht. Met een videodeurbel hoef je in ieder geval niet meer thuis te wachten op je volgende pakketje. Via de videodeurbel zie je de pakketbezorger en kan er worden gecommuniceerd waar het pakketje kan worden gelegd. Dan hoef je niet meer naar het postkantoor te lopen om je pakket daar op te halen. Zo heb je toch weer energie bespaard om te gaan online shoppen.

https://comfocare.nl/voordeurcamera

Gerelateerde artikelen

Millennial Club levert prachtige diensten

Goedkope webhosting

Allposters Beoordeling