2Binsite Artikel Website
Image default
Onderwijs

Bijles in Utrecht?

Bij de Bijles Academie Utrecht, gevestigd op de benedenverdieping van een mooi pand op de Burgemeester Reigerstraat, staat persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen en studenten voorop. De  verbetering van de school- en studieprestaties staan uiteraard op nummer 1. Maar ook het verhogen van het zelfvertrouwen en inzicht krijgen in de eigen capaciteiten zijn belangrijk. Dit doen wij door veel positieve aandacht te geven aan leerlingen en studenten en zoveel mogelijk maatwerk te leveren. Want wat voor de één werkt, werkt niet per definitie voor een ander.

Huiswerkbegeleiding

 Tijdens de huiswerkbegeleiding (dagelijks van 14.00 – 20.00) worden middelbare scholieren begeleid in het maken van hun schoolwerk. Doordat er 1 begeleider op maximaal 5 leerlingen is, is er veel persoonlijke aandacht.

Naast het plannen,  het toezien op het maken van het werk en overhoren vinden wij het ook erg belangrijk dat er een rol is weggelegd voor het ‘Leren Leren’. Hoe leert het kind en zou dat misschien anders/beter kunnen? Met handige tips en goede begeleiding is hier veel in te winnen. In een huiselijke sfeer waarbij het sociale ook een belangrijke rol speelt (wij zijn geen school), willen wij ervoor zorgen dat de intrinsieke motivatie wordt gestimuleerd.

Bijles in Utrecht

Wij verzorgen bijlessen in alle vakken op basisschool, middelbare school, MBO, HBO en WO niveau. Flexibiliteit en kwaliteit staan hierin voorop. Onze docenten zijn allemaal universitair geschoold en zijn goed in staat om de stof begrijpelijk te maken om zo samen met jou te komen tot een goed resultaat. Maatwerk is hierin belangrijk. Dus de bijlessen die nodig zijn en niet meer. Dit kan zelfs per week worden bekeken. Wij zoeken samen met jou naar de beste manier. Snel en effectief.

http://www.bijlesacademie.nl/vestigingen/utrecht