• Niet alleen houten vloer laten schuren, ook compleet nieuwe vloeren aanschaffen

  Wist u dat u bij een specialist als Alblas Vloeren niet alleen terechtkunt voor het laten schuren van uw houten vloer, maar ook voor de aanschaf van compleet nieuwe vloeren? Een nieuwe vloer geeft uw woning of kantoor altijd een compleet nieuwe uitstraling. Wilt u een houten vloer kopen? Laminaat aanschaffen? Of een pvc vloer laten aanleggen? Geen probleem: de specialist heeft de vloer die helemaal bij uw wensen aansluit. U hoeft zich verder nergens zorgen over te maken, want de vakmensen bereiden de ondervloer voor en ze leggen de nieuwe vloer op vakkundige wijze aan. Toch liever uw houten vloer laten schuren en deze verder laten opknappen? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

  Een houten vloer laten schuren: hoe werkt dat precies?

  Een houten vloer is niet volledig slijtvast. Hoewel de vloer vaak lang meegaat, kan het zijn dat de vloer na een tijd gaat slijten. De toplaag verliest zijn glans, en daarmee oogt de vloer vaak een stuk minder mooi. Gelukkig kunt u bij een specialist als Alblas Vloeren uw houten vloer laten schuren. De vakmannen van de specialist weten precies hoe ze dit het beste kunnen doen. Ze gebruiken daarvoor professionele stofzuigunits, waarmee de vloer volledig kaal geschuurd wordt. Het laten schuren van uw houten vloer is de eerste stap om uw vloer weer in absolute topconditie te krijgen.

  Renovatie van diverse soorten vloeren, zoals een houten vloer, laten schuren

  Wilt u uw houten vloer laten schuren? Of heeft u een ander soort vloer die u graag wilt laten renoveren? Alblas Vloeren staat voor u klaar. De specialist renoveert zowel houten vloeren als stenen vloeren en kunststof vloeren. Denk bijvoorbeeld aan parketvloeren, natuurstenen vloeren, marmeren vloeren, laminaatvloeren, pvc vloeren, epoxy vloeren, vinyl vloeren, rubberen vloeren en linoleum vloeren. Daarbij renoveert de specialist ook uw tapijt. Hoe gaan zij te werk? U schakelt de vakmensen bijvoorbeeld in voor het laten schuren van uw houten vloer met gespecialiseerd apparatuur. Daarnaast kunnen zij eventueel de nodige reparaties uitvoeren. Om uw vloer vervolgens helemaal als nieuw te maken, kunnen ze uw vloer afwerken met de juiste lak.

  Categories: Woning en Tuin

  Tags:

  Comments are currently closed.