• Buikband voor zwangere vrouwen

  Bent u op zoek naar een zorgeloze zwangerschap zonder rugpijn, striae, striae en slapeloze nachten? Dan is dit product iets voor jou! De verstelbare zwangerschapsgordel van Go Quality is de ideale buikband voor zwangere vrouwen. Het stevige en ademende comfort van de bekkenband zorgt ervoor dat de zwangerschap soepeler verloopt met minder pijn. De buikhuid zal na de bevalling minder rekken en moeten herstellen, zodat je sneller weer in je oude vorm terugkeert. Een geweldig zwangerschapscadeau om te geven en te krijgen.

  Voordelen
  Voorkomt harde magen door ondersteuning van de baarmoeder en bekkenbanden.
  Rugklachten worden voorkomen door de buikband te ondersteunen.
  Het dragen van een buikband wordt aanbevolen door medisch specialisten en therapeuten
  Voorkomt onnodig uitrekken van de huid, waardoor je sneller weer in je oude vorm terugkeert.
  Bevordert slaap tijdens de zwangerschap.
  Vermindert het verschijnen van striae
  Helpt bij sacro-iliacale klachten
  Ondersteund bij dagelijkse activiteiten of sport
  Bevordert een juiste houding tijdens de zwangerschap
  Gemaakt van comfortabel materiaal voor zowel onder- als overkleding
  Voorkomt rugpijn, striae, striae
  De bekkenband voorkomt striae, striae en lage rugpijn. Door het optimale draagcomfort en de ondersteuning van de Go Quality zwangerschapsgordel is er minder druk op je rug en buik. Ook wordt de huid minder belast door het dragen van een buikband, waardoor je sneller je oude vorm terugkrijgt. Daarom wordt het dragen van een buikband aanbevolen door medisch specialisten en therapeuten.

   

   

  Elke zwangere vrouw wilt dat zwangerschap soepel en veilig verloopt. De Zendella Steunband zwangerschap helpt jou en jouw kindje om te genieten van de zwangerschapsreis. Deze ondersteunende buikband helpt om de druk en pijn van je groeiende buik te verlichten. Het ondersteunt het achterbeen van je taillewervel en de elastische riemen kunnen de buik stabiliseren.

   

   

  Een maat
  De buikband is gemakkelijk te gebruiken en te verstellen door het stevige klittenband. Met een omtrek tot 115cm is de One Size zwangerschapsriem geschikt voor iedere vrouw en mag de zwangerschapsriem op 30 graden worden gewassen. Door het hoogwaardige klittenband blijft de zwangerschapsriem ook na het wassen ongewijzigd. De Go Quality buikband is dan ook de ideale band die jou de gewenste ondersteuning biedt tijdens je zwangerschap.

   

  Ademend membraan
  De buikband is gemaakt van een ademend membraan waardoor de bekkenband de hele dag comfortabel zit. Het huidvriendelijke materiaal is comfortabel en kan zowel onder als over kleding gedragen worden. De ademende stof biedt ook de mogelijkheid om de zwangerschapsgordel tijdens het slapen te dragen voor extra ondersteuning, wat resulteert in minder rugpijn.
  Specificaties:
  Merk: Go Quality
  Materiaal: ademend polyester membraan
  Kleur beige
  Gewicht: 103 gram
  Wassen: 30 graden, zonder wasverzachter
  Maximale omtrek: 115 cm
  Maat: one size fits all
  Wil jij ook een comfortabele en prettige zwangerschap? Heeft u minder last van striae, rugpijn en komt u snel weer terug in uw oude vorm? Maak jezelf of anderen blij met dit prachtige zwangerschapscadeau. Bestel direct de zwangerschapsriem van Go Qualtiy zolang de voorraad strekt!

   

   

   

   

  https://www.bol.com/nl/p/creativz-premium-zwangerschapsband-zwangerschap-steunband-buikband-zwangerschap/9300000011607974/

  Categories: Hobby en vrije tijd

  Tags:

  Comments are currently closed.