• Muurbeugel voor je fiets op te hangen

  Twee fietsliften / fietsophangsystemen voor twee fietsen. Deze fietslift maakt het mogelijk om een ​​fiets aan het plafond op te hangen tot een maximale hoogte van 4 meter. Het hefgewicht is 20 kg. Bij dit fietsophangingssysteem zijn de volgende benodigdheden inbegrepen: – 2 dubbele haken – 1 nylon koord 16 meter – 12 papler houtschroeven – 2 hefschijven met plaat U ontvangt alles dubbel.

  Je fiets aan de muur is de ideale oplossing voor een krappe schuur of eventueel een huiskamer. Hiervoor heb je ook genoeg manieren, maar ziet dit er leuk uit?

  De DESO fietswandbeugel.

  Bij DESO vonden we dat dat anders zou moeten zijn, daarom hebben we een muurbeugel voor je fiets gemaakt die er mooi uitziet en extra functioneel is.

  Sterk design

  De ophangsysteem fiets muurbeugel weegt 2,5 kg en is daarom een ​​sterke verflaag die niet zomaar wordt beschadigd. Met het strakke design in combinatie met de mooie afwerking is dit de muurbeugel die overal kan en moet hangen. Bol verkopen op een goede manier

  Compatibiliteit

  De muurbeugel is geschikt voor alle fietsen tot 18 kg. Een stuurbreedte tot 44 cm is geschikt, maar is ook breder als je het stuur iets draait.

  Bewerk

  De beugel wordt geleverd inclusief 2 universele schroeven incl plug om in de muur te monteren, Boor een gat van 6mm voor de muur van 35mm diep, klop de plug in en monteer de muurbeugel incl schroef. De schroef / plug set is geschikt voor de volgende materialen:

   

  De Stasdock is een krachtige en stijlvolle muurbeugel voor je sportfiets en is zo uitgerust dat je er ook fietsaccessoires in kwijt kunt, zoals je schoenen, helm, bril en luchtcapsule.
  Het ophangsysteem is gemaakt van bijzonder sterk staal en afgewerkt met een hoogwaardige en harde coating, waardoor we de Stasdock in meerdere kleuren kunnen aanbieden. De muurbeugel bestaat uit twee componenten die eenvoudig te monteren zijn en samen een fietsophangsysteem vormen. De handleiding en het meegeleverde montagemateriaal helpen je op weg.

   

  Stabiel en veilig

  Binnenin zit een duurzaam stuk schuim, dat nauwkeurig is gesneden met een ultra 3D laserkop. Een essentieel onderdeel. Het beschermt niet alleen tegen krassen, maar zorgt ook voor de nodige stabiliteit. Hierdoor werk je aan je fiets terwijl deze in de Stasdock hangt. Daarnaast zorgt het 20 centimeter lange schuimstuk ervoor dat de Stasdock voor elk type racefiets te gebruiken is.

   

  Geschikt voor bijna elke fiets
  Onze beugel is geschikt voor bijna elk type fiets. Met deze fietsbeugel berg je gemakkelijk fietsen op zoals mountainbikes en alledaagse fietsen. Het kan tot 30 kg dragen en vanwege onze goede kwaliteit zal de beugel niet buigen tot de maximale belasting. Echter niet geschikt voor E-bike en fat tyre bike.

  Mooi design en toch praktisch
  De Super Rack heeft niet alleen een mooi design, maar is ook nog eens heel praktisch in gebruik. Door de montagegaten in de bodemplaat waar de band op komt, is het heel eenvoudig te monteren met ons meegeleverde montagemateriaal. Doordat de Super Rack erg smal is en aan de muur hangt, neemt hij nauwelijks ruimte in beslag en zorgt voor een nette uitstraling. Dit geeft je ook meer ruimte in je garage voor andere spullen!

  https://verkopenviabol.com/

  Categories: Hobby en vrije tijd

  Tags:

  Comments are currently closed.