2Binsite Artikel Website
Image default
Mode en Kleding

Tips bij het kiezen van de juiste lingerie

De vorm van elke vrouw is anders. Of je nu een slanke taille hebt of mooie rondingen, elke lichaamsvorm is anders en heeft zijn eigen verdiensten. Er zijn een aantal basisvormen van het lichaam die in de loop der tijden zijn gecreëerd om bepaalde delen van het vrouwelijk lichaam weer te geven. Deze omvatten de appel, de diamant, de rechthoek, de peer en de zandloper. Het verwijst naar de relatieve verhoudingen van de schouders, taille en heupen van een vrouw, ongeacht haar gewicht.

Welke lingerie past bij mijn figuur?

Uw lichaamstype kennen is zeer nuttig, vooral wanneer het op de keuze van de juiste lingerie aankomt. Bent u op zoek naar lingerie die bij uw lichaamstype past? Dan hebben wij enkele tips en aanbevelingen voor u.

Lingerie voor het appelfiguur

Vrouwen met mooie rondingen hebben vaak een appelfiguur, met een prominente buik, brede heupen en een grote buste. Slanke benen dragen ook bij tot dit mooie figuur. De nadruk ligt op het midden van het lichaam. Met rondingen op de juiste plaats kan lingerie alle delen van uw lichaam accentueren die u mooi vindt.

Als u een appelvormig figuur hebt, is shapewear de perfecte manier om uw rondingen te accentueren en een gestroomlijnd silhouet te creëren. Er zijn tegenwoordig veel mooie sets verkrijgbaar die op maat gemaakt zijn voor uw vorm.

Bedrukte strings en kant accentueren ook je benen. Zorg ervoor dat je een beha koopt met voldoende steun, zoals een minimalistische maat of een beugelbeha. Dit geldt voor alle lichaamstypes; uw borsten moeten immers goed ondersteund worden. U zult er ook goed uitzien in lingerie die uw rondingen verlengt. Een rompertje met een diepe V-hals accentueert je decolleté. Vermijd lingerie die volume geeft in het middengedeelte.

Lingerie voor het rechthoekige figuur

Het rechthoekige figuur is een atletisch figuur dat lijkt op een zandlopervorm zonder duidelijke versmalling van de taille. U hebt een slank rechthoekig figuur, met uw schouders en heupen in ongeveer dezelfde positie. Je bent ook meestal slank en hebt kleine rondingen.

Vrouwen met deze lichaamsvorm willen vaak meer rondingen creëren. Om uw lichaam mooier te maken, moet u lingerie kiezen die de nadruk legt op uw taille en rondingen. Het kan gaan om ruches en kanten details rond de buste, push-up bh’s en bralettes. Deze lingerie zal je lichaam er wat rechter uit laten zien.

Lingerie voor de peervorm

Vrouwen met een peervorm hebben vaak bewonderenswaardige rondingen rond de taille en de heupen. Dit lichaamstype wordt gekenmerkt door een bredere taille dan de borst en de schouders. De ruime heupen en de slanke taille zorgen voor een mooi lichaam dat past bij de lichaamsbouw.

Om de lichaamsvorm in evenwicht te brengen, kiest u lingerie die de aandacht naar de bovenkant trekt. Artikelen zoals korsetten, bustiers, push-up bh’s en kanten babydolls zullen de truc doen.

Een beha met een leuke print of van kant zal ook mooi staan bij uw lichaam. Als u ervoor kiest een slip te dragen, zoek dan naar varianten die de aandacht vestigen op de top. Bijvoorbeeld, een slip met hoge taille. Als je het meest trots bent op je heupen, kun je ze benadrukken. Ga dan voor een string.

Lingerie voor het zandloperfiguur

Als je een zandloperfiguur hebt, zullen de meeste vrouwen erg jaloers op je zijn. Je hebt een brede taille en schouders en een smalle taille. Dit kan gecombineerd worden met een grotere buste.

Als u een zandloperfiguur hebt, is elke lingeriestijl geschikt voor u, maar een mooie, ondersteunende beha werkt het best. Bralettes staan prachtig bij zo’n figuur met kleine borsten, terwijl strings, bijpassende setjes en slipjes met V-hals ook mooi staan bij zandloperfiguren. Balconette bh’s zijn ook goed geschikt. Waarom niet profiteren van de klassieke vorm en bretels toevoegen aan uw set? De mooie versieringen zullen uw smalle taille accentueren.

Lingerie voor de Diamantvorm

De ruitvorm wordt gekenmerkt door een grote buste, brede schouders en smalle taille en heupen. Het bovenste deel van het lichaam wordt benadrukt, terwijl de benen dun en slank zijn.

Wat lingerie betreft, kunt u bh’s het best eenvoudig en gestroomlijnd houden om de grote buste niet te veel te benadrukken. Ook hier geldt: zorg voor een beha met voldoende steun, zoals een beugelbeha of een minimalistische beha. Slips met ruches en andere details zijn ook aan te bevelen om uw figuur in evenwicht te brengen.

Door uw gebruikelijke combinatie van beha en string te veranderen en een babydoll-hemdje te dragen, krijgt u een flatterende schouderbreedte. Door romantische details toe te voegen, zoals kant, kan het er meer rechttoe rechtaan uitzien. De truc is om een uitlopende onderkant te kiezen om symmetrie te bevorderen.

Lingerie tips overzicht

Bij het kiezen van lingerie is het belangrijk te beslissen of u uw natuurlijke vorm wilt benadrukken of uw proporties in evenwicht wilt brengen. Van daaruit kunt u de lingeriestijl kiezen die het best bij u past.

– Gebruik korsetten en jarretels om uw zandloperfiguur te benadrukken.

– Peervormige vrouwen kunnen hun brede heupen benadrukken met V-vormige slipjes, of hun vorm in evenwicht brengen met push-up bh’s, korsetten en bustiers.

– Rechthoekige vrouwen kunnen hun taille definiëren met korsetten, bustiers en hemdjes, of de aandacht vestigen op hun buste met kanten details, ruches en push-up bh’s.

– Diamantvormige mensen die bereid zijn te investeren in lingerie kunnen kimono’s kopen.

– Appelvormige vrouwen kunnen hun rondingen accentueren met mooie shapewear, babydoll-jurkjes en bijpassende setjes.

De vorm van elke vrouw is anders. Of je nu een slanke taille hebt of mooie rondingen, elke lichaamsvorm is anders en heeft zijn eigen verdiensten. Er zijn een aantal basisvormen van het lichaam die in de loop der tijden zijn gecreëerd om bepaalde delen van het vrouwelijk lichaam weer te geven. Deze omvatten de appel, de diamant, de rechthoek, de peer en de zandloper. Het verwijst naar de relatieve verhoudingen van de schouders, taille en heupen van een vrouw, ongeacht haar gewicht.

https://pyllow.nl/categorie/lingerie/

Gerelateerde artikelen

Vlinderstrik kopen, wij zijn STRICKIE

Zwemkleding kopen via https://tweka.com/nl-nl/

inlegzolen kopen bij shoesupply

Een trouwpak kopen waarin u zich écht bijzonder voelt

Rugzakken zijn van alle tijden

Tip: https://tencate1952.com/