• Microvezeldoek auto

  2binsite

  Microvezeldoek auto

  De microvezeldoek is één van de meest gebruikte schoonmaakdoeken ter wereld. Dit is onder andere te danken aan zijn superieure effectiviteit en veelzijdige inzetbaarheid. De doek wordt onder meer gebruikt bij allerlei huishoudelijke schoonmaaktaken. De ontwikkeling staat niet stil en de microvezel wordt eigenlijk overal al voor gebruikt. Zo ook voor uw auto. Echte professionele doeken zijn dusdanig aangepast dat ze perfect zijn voor zowel auto wassen of auto poetsen.

  Microvezeldoek voor auto detailing

  Het verschil waardoor een microvezeldoek uitstekend geschikt is voor uw voertuig schuilt in de keuze voor het absorberende vermogen en de lengte van de microvezelharen. Ook de zachtheid speelt een rol. Zo zijn doeken met stuggere, korte haren beter voor het opnemen van vocht en het droogmaken. Dit worden ook wel een droogdoek genoemd. Heeft de doek echter langere, zachte haren? Dan is deze uitstekend voor het polijsten en poetsen van uw autolak. Deze is gevoelig en moet dus uitermate zacht behandeld worden. Poets uw auto altijd in combinatie met een autowax of autopoets en was uw auto altijd grondig, voordat uw aan deze klus begint.

  DEST Solutions voor beste microvezeldoeken

  DEST Solutions richt zich op het leveren van A-kwaliteit microvezeldoek voor auto en auto detailing producten. Alle producten worden uitvoerig getest, voordat deze in het assortiment worden opgenomen. DEST kiest enkel de beste fabrikanten om een goede kwaliteit te garanderen. Dit is de meest voorname USP.

  Een doek kunt u kopen bij de action of zeeman, maar die zal na 10 wasbeurten al sterk versleten zijn. U moet dus opnieuw doeken aanschaffen waarvoor arbeidsuren en transportkosten zijn gemaakt. Vanuit de duurzame gedachte wil DEST hoogwaardige microvezeldoeken aanbieden die lang meegaan. Tot wel 200 wasbeurten. Hiermee ‘vecht ‘ het bedrijf tegen verspilling en heeft de klant plezier van een kwalitatief product. Daarnaast zijn alle doeken leverbaar uit voorraad en krijgt u snel advies indien nodig.

   

  https://dest-solutions.nl/

  Categories: Auto’s en Motoren

  Tags: , ,

  Comments are currently closed.