• Metaalbewerking: Een echte ambacht

  Metaal Bewerken

  De Metaalwinkel is gespecialiseerd in alle metaalbewerkingen van aluminium, rvs, staal, messing, koper, brons, lood en nieuwzilver.

  Alle metalen en aanverwante artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Het metaal kan direct bewerkt worden door onze specialisten. De metaalbewerkingen zijn zeer accuraat en vaak klaar terwijl u wacht.

  Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vakkundig personeel en voldoen aan uw specificaties. Of het nu om enkel stuks gaat, reparatiewerk, seriewerk, constructiewerk, halffabricaten of renovatie van metalen, onze specialiteit is maatwerk.

  Overzicht van onze metaalbewerkingen

  • Zagenz
  • Boren
  • Soeverijnen
  • Lassen
  • Knippen
  • Draaien
  • Walsen
  • Tappen
  • Ponsen
  • Frezen
  • en meer

   

  Zagen

  Voor het afkorten van ferro metalen beschikt de Metaalwinkel over een hydraulische semi-automatische bandzaagmachine.

  Boren
  Voor het boren van alle voorkomende gaten, boorbewerkingen, doorlopende gaten en blinde gaten van 0,5 mm tot en met 25 mm en voor het gatenzagen van 18 mm tot en met 120 mm.

  Soeverijnen

  Het maken van een schuine rand aan een gat in metaal, waardoor een schroef niet boven het oppervlak uitsteekt.

  Zetten
  De zetbank heeft een vraiabele gradenhoek en plaatdikte instelling. Door de eenvoudige en snelle insteltijd, kunnen wij direct verschillende plaatbuigbewerkingen voor u worden uitgevoerd terwijl u meekijkt. Met de zetbank kunnen wij profielen maken die niet standaard in de handel verkrijgbaar zijn.

  Knippen

  De hydraulische knipbank is voor het op maat maken van plaatmateriaal.

  Uithoeken

  De uithoekknipmachine is een handige machine die na de instelling van de maten met één knip de gewenste hoek verwijdert.

  Materialen die we met deze machine kunnen bewerken zijn: RVS, Aluminium, Koper, Messing en Staal van 0,5 mm tot 4 mm dikte.

  Draaien
  Draaien is een verspaningstechniek, waarbij het metaal ronddraait en daarmee de snijbeweging uitvoert. Deze machine kan heel secuur worden ingesteld, waardoor bijvoorbeeld kegelvormen vervaardigd kunnen worden, maar ook gleuven of verspringingen.

  Walsen
  Walsen is voor het maken van ronde of cilindrische vormen en ringen

  Tappen
  Met de pneumatisch aangedreven draadtapmachine kan draad getapt worden van 2 mm tot en met 20 mm. Met deze machine is het eenvoudig nauwkeurig werken, omdat deze altijd onder een exact ingestelde hoe draad tapt.

  Ponsen

  Eenvoudig gezegd slaat deze machine gaten in alle soorten metaal. Deze machine heeft een hoge snelheid met een uitzonderlijk mooi resultaat van afwerking en precisie. Door de eenvoudige en snelle insteltijd kan er direct of in overleg voor u worden uitgevoerd.

  Frezen

  De Metaalwinkel heeft een freesbank waar alle soorten metaal op bewerkt kunnen worden. In de stafmaterialen kunnen allerlei vormen worden gedraaid/gefreesd.

  Frezen is een verpanende bewerking waarbij met behulp van een roterende frees materiaal wordt verwijderd.

  Lassen

  Voor het lassen van diverse soorten metalen, zoals RVS, Aluminium en Staal voor licht en zwaar constructie werk, bent u bij de Metaalwinkel aan het juiste adres. De volgende lastechnieken beheersen wij: Tig lassen, Mig/Mag lassen en electrode lassen.

  Draadvonken

  Draaderoderen is een verspaningstechniek, waarbij een hoge bewerkingsprecisie vereist is voor allerlei elektrisch geleidende materialen. Met een bewerkingsnauwkeurigheid van maximaal 0,0005 mm is het draadvonken een uitermate geschikte techniek voor met name de (fijn) mechanische metaalbewerking.

  Watersnijden

  Bij de Metaalwinkels kunt u terecht voor het laten vervaardigen van allerhande metaalvormen. Of het nu cijfers zijn voor uw huis in positieve of negatieve vorm, logo’s, ringen, naamborden, alles is mogelijk.

  Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden: www.bewerking4metaal.nl

   

  http://www.bewerking4metaal.nl

  Categories: Bedrijven

  Tags: , , ,

  Comments are currently closed.