• Mentale gezondheid

  2binsite

  Geestelijke gezondheid van jongeren Hoe zorg je ervoor dat jongeren in jouw stad mentaal gezond blijven? -Laatste update: 3 februari 2021 Studies hebben bevestigd dat door het gebruik van coronamaatregelen, tieners en jongeren meer kans hebben op psychische problemen, zoals eenzaamheid, verdriet en angst, dan mensen van andere leeftijdsgroepen. Daarom worden extra middelen aan de gemeente verstrekt om jongeren en jongeren in staat te stellen meer inzichten te hebben tijdens het coronatijdperk. De gemeente staat nu voor de opgave om op korte termijn de barrièrevrije preventieve ondersteuning van jongeren en jongeren te versterken.

  Wat moet ik nu doen? De urgentie is hoog. De urgentie van de gevolgen voor de geestelijke gezondheid van jongeren en het belang van versterking van de geestelijke gezondheid vergroten. Er wordt duidelijk op gewezen dat de gemeente haar partners nodig heeft en hier voor gemeenschappelijke maatschappelijke uitdagingen staat. Lees hier meer over in de inleiding van de documentatie. Bepaal welke activiteiten de partner al uitvoert. De cohesie moet nog worden versterkt. Breng op korte termijn enthousiaste partners bij elkaar en zie kansen om op korte termijn het evenement te organiseren of eraan bij te dragen. Nu komt het neer op een actieve instelling. Lees hier meer over in sectie 1.3 van het document. Roep alle partners op om aanvullende of andere dingen te doen om ervoor te zorgen dat tijdens de coronaperiode: Jongeren worden gezien en gehoord; Hun mentale problemen waren een voorafschaduwing.

  Jongeren met psychische problemen krijgen ondersteuning wanneer ze die nodig hebben. Vraag hen welke activiteiten ze de afgelopen maanden hebben ingezet om de doelgroep succesvol te bereiken en wat ze al in het plan hebben staan. Dit succes zal waarschijnlijk worden herhaald. Of kijk waar het kan worden uitgebreid, bijvoorbeeld via online of andere doelgroepen om bestaande succesvolle activiteiten / interventies aan te bieden. Bepaal wat er nodig is om de activiteit anticorona te maken (meer dan 18 fysieke capaciteiten, slechts meer dan 18 online capaciteiten)? Daag elkaar uit om met vernieuwende (samenwerkings) plannen te komen. Kijk wat de financiële omvang hiervan is. Dit is erg belangrijk voor administratieve ondersteuning, specifieke taken van het college of de raad en begeleiding van partners.

   

  https://burnoutverhelper.nl/ 

   

   

  https://onlinevastgoedblog.nl/

   

   

   

  https://mentalegezondheidblog.nl/

  Categories: Gezondheid

  Comments are currently closed.