• Maxi Cosi: veilig, makkelijk en lang te gebruiken

  Maxi Cosi is eigenlijk een merknaam maar wanneer iemand erover begint dan weet je over het algemeen wel wat het is. Het is een eenvoudig hulpmiddel om je baby of kind te verplaatsen van de ene naar de andere locatie. Daarnaast is een Maxi Cosi ook nog multifunctioneel.

  Geen extra kinderwagen nodig Wanneer je haast hebt en even snel de deur uit wil kan dat heel goed met een Maxi Cosi. Als jouw kinderwagen de mogelijkheid heeft om adapters te plaatsen voor een Maxi Cosi, zou je deze eventueel achter in de auto kunnen laden. Je zet je baby in de Maxi Cosi en op plaats van bestemming klik je zo de Maxi Cosi op de kinderwagen. Je hoeft dus niet een apart zitje op de wagen te zetten en je hoeft je baby ook niet meer uit de Maxi Cosi te halen. Het is uiteraard ook mogelijk om de Maxi Cosi los te dragen, maar dat wordt naar verloop van tijd toch wel zwaar. 

   

  Van vele gemakken voorzien Het ligt aan welk model Maxi Cosi je neemt, maar over het algemeen heeft iedere serie wel iets handigs. Zo heb je er altijd een instructie opstaan voor het plaatsen van de Maxi Cosi. Hierdoor hoef je niet zelf moeilijk te doen en staat hij altijd goed wanneer je de instructie opvolgt. Wanneer je een Maxi Cosi autostoeltje in de auto wilt hebben, bestaat de mogelijkheid dat het een veiligheidsindicator heeft. Door kleuren wordt dan aangegeven of je het stoeltje goed hebt geplaatst of niet. Hierdoor kan er weinig fout gaan en wordt de mogelijkheid dat het stoeltje gaat schuiven beperkt.

  Categories: Kinderen

  Comments are currently closed.