2Binsite Artikel Website
Image default
Marketing

Content marketing heeft veel te bieden

Social media, bloggen, videos en foto’s posten is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de samenleving. Free publicity of te wel content marketing is dan ook onmisbaar geworden in de online marketing strategie.

Wat is content marketing?

Content marketing wil niet meer zeggen dan het verspreiden van content op het web om zoveel mogelijk zichtbaarheid te creëren. Maar hoe kan dit het beste worden verwezenlijkt zodat het extra bezoekers genereert, het bijdraagt aan het versterken van het imago en vergroten van de naamsbekendheid? Content marketing werkt alleen als je dit op een juiste manier toepast en gebruik maakt van de juiste marketing tools. Laat je dus goed informeren of lees je goed in via het internet.

Voordelen

Door het plaatsen van allerlei soorten berichten op het web kunnen er direct bezoekers voor de website worden gegenereerd. Andere voordelen zijn:

  • Je staat dichterbij de mogelijke klanten
  • Je verbetert de vindbaarheid van jouw website
  • Je kunt snel nieuwe acties promoten
  • Forse besparingen op de kosten voor een advertentie(campagne)
  • Veel aandacht voor het bedrijf, organisatie, product of dienst vanuit professionele hoek
  • Meer waardering / meer status, bij media, collega’s en internetgebruikers
  • Je verhoogt de naamsbekendheid en betrokkenheid
  • De effecten spelen langdurig, soms langer dan een jaar

 

Daarnaast draagt het bij aan de zoekmachine optimalisatie. Deze wordt versterkt doordat er online meer over bepaalde onderwerpen / zoekwoorden op verschillende plaatsen op internet wordt gesproken.

Gebruik maken van artikel marketingtool

Zipzoo biedt je een gebruiksvriendelijke Marketingtool. De praktijk laat zien dat nieuwe gebruikers er snel mee kunnen werken. De ZipZoo Marketingtool biedt je de mogelijkheid om artikelen te publiceren op meer dan 400 websites. In uw artikel is het mogelijk om afbeeldingen, filmpjes en een linkverwijzing op te nemen.