• Mannenarts dr. L.J. de Boer: te vroege zaadlozing

  mannenarts dr. L.J. de Boer

  Mannen die van te vroege zaadlozing hun hele leven last hebben, durven vaak geen intieme relaties te beginnen. Door schaamte en frustratie houden mannen het probleem vaak heel lang voor zich en durven er ook geen hulp voor te zoeken. Voor deze groep mannen zijn er nu ook medicijnen die speciaal zijn geregistreerd om de zaadlozing te helpen uitstellen.

  De boodschap aan mannen die last hebben van te vroege zaadlozing is dan ook om niet te blijven tobben en er hulp voor te gaan zoeken.

  Te snelle zaadlozing, ook wel vroegtijdige zaadlozing genoemd, wordt gekenmerkt doordat de tijd tussen het binnendringen in de vrouw (penetratie) en de zaadlozing te kort is (binnen een minuut, maar soms wel binnen een paar seconden) en daarbij het gevoel totaal geen controle te hebben over de zaadlozing.

  De mannenkliniek de Boer kan u bij te vroege zaadlozing helpen. Zodat het leven weer een stuk aangenamer wordt. De mannenarts dr. L.J. de Boer werkzaam bij onze mannenkliniek kan u daarbij helpen. Op onze site mannenkliniek de Boer vindt u meer informatie over onze mannenkliniek.

  https://www.dbmgz.nl

  Categories: Gezondheid

  Tags: , , ,

  Comments are currently closed.