• Manieren/tips om beter te sparen!

  2binsite

  Wie wilt er nu niet meer geld overhouden? Door beter met je financiën om te gaan en te sparen, kun je heel wat geld overhouden met jouw huidige inkomen. Wil je ook beter sparen? Lees dan gauw verder. In dit artikel lees je namelijk handige tips en manieren om geld te sparen.

  Het enveloppensysteem

   Gaat het geld bij jou altijd snel van de rekening af en geef je geld uit zonder hier bewust over na te denken? Dan is de kans groot dat je aan het einde van de maand niet veel over hebt. Een slimme manier om grip te krijgen op jouw uitgavenpatroon en meer te kunnen sparen, is door gebruik te maken van het enveloppensysteem. Middels dit systeem gebruik je meerdere enveloppen om geld in te bewaren. Je haalt jouw geld cash van de bank en sorteert dit in de enveloppen. Zo is er een envelop boodschappen, persoonlijke uitgaven, uitjes e.d. . Ook selecteer je een envelop getiteld “Sparen”. Hier doe je iedere maand een vast bedrag in. Wat je overhoud uit jouw andere enveloppen kun je aan het einde van de maand hier ook aan toevoegen, zo kun je zien dat wanneer je bewust omgaat met jouw geld je veel meer overhoudt.

  Investeren

  Wil je meer rendement halen uit jouw spaargeld? Laat jouw spaargeld dan niet op een spaarrekening staan, maar investeer jouw spaargeld. Dit kan middels aandelen, maar wellicht nog beter via Bitcoins. Lees je eerst goed in voor je hiermee begint door het leven van een Bitcoin meester review. Het is belangrijk om goed te weten hoe investeren in Bitcoins werkt en wanneer het slim in om deze aan te kopen. Je kunt flink wat geld overhouden door goed te investeren in Bitcoins. Doe dit alleen met geld dat je echt kunt missen, want de waarde kan natuurlijk ook altijd tijdelijk dalen.

  Automatische overschrijving

  Het is beter om direct jouw spaargeld over te maken naar jouw spaarrekening, dan te wachten tot het einde van de maand. Wanneer je dit geld op je rekening hebt staan, kun je toch eerder geneigd zijn om dit geld te gebruiken. Kies daarom voor een automatische overschrijving van jouw spaargeld naar de spaarrekening. Dit kan bijvoorbeeld 10% van jouw maandelijkse inkomen zijn. Een goed gevulde spaarrekening kan altijd van pas komen en het is daarom aan te raden om goed te sparen. Je kunt extra rendement halen door jouw spaargeld te investeren, bewuster uit te geven of door automatisch het spaargeld op jouw spaarrekening te laten overschrijven.

  Categories: Aanbiedingen

  Comments are currently closed.