2Binsite Artikel Website
Image default
Groothandel

Mangohout meubelen passen in ieder interieur

Misschien heeft u het in de laatste jaren al wel gezien, maar meubelen die gemaakt zijn van mangohout zijn ontzettend populair geworden. Dit is uiteraard geen verwonderlijke ontwikkeling, gezien mangohout een duurzame houtsoort is die ook nog eens ontzettend stevig is. Meubelen van mangohout hebben dan ook een zeer lange levensduur zodat u er lang van kunt genieten. Bij De Kortingknaller kopen ze met mogelijk restpartijen in waar mangohout meubelen in te vinden zijn. Denk hierbij onder andere aan design eetkamerstoelen, goedkope servieskasten, unieke eettafels en nog veel meer.

Een goede prijs voor tijdloze meubelen

Laten we even bij de goedkope eetkamerstoelen blijven. Vaak denken mensen dat goedkoop gelijkstaat aan mindere kwaliteit. Het is echter zo dat de meubelinkopers bij De Kortingknaller enkel restpartijen inkopen waardoor zij tussen de 30% en 60% korting kunnen geven op de ingekochte meubelstukken. Dit zijn veelal meubelstukken die in het vorige seizoen bij designwinkels stonden. Hoewel de meubelen dus een seizoen ‘uit de mode’ zijn, is dit vaak niet terug te zien. Binnen de interieurwereld zijn het namelijk vaak maar kleine details die wijzigen per seizoen waardoor de meubelen zoals eetkamerstoelen vaak tijdloos zijn, ook wanneer u ze tegen een goedkope prijs kunt inkopen. Wilt u graag weten wat voor meubelen ze allemaal bij De Kortingknaller hebben? Of bent u specifiek op zoek naar een bepaalde stijl eetkamerstoelen zodat ze passen bij uw goedkope eettafel? Bekijk de huidige collectie op de website of breng een bezoek aan de showroom in Den Bosch om te kijken wat er momenteel allemaal op voorraad is!

Maak gebruik van de bezorgservice

Heeft u leuke eetkamerstoelen gevonden tegen een goedkope prijs? Of wilt u graag de mangohouten meubelen bestellen? Dat is geen probleem! Bij De Kortingknaller zijn de meubelen direct leverbaar. Bovendien worden ze tegen de kostprijs door heel Nederland bezorgd. Dat is nog eens service met ene gouden randje!

Gerelateerde artikelen

Glazen deuren

Rvs streeploos schoonmaken

Waarom een magazijnstelling?