• Magic in the air met een C-AIR Ballonvaart

  De feestperiode is in het land en dan begint de zoektocht naar het perfecte cadeau weer. Ben je op zoek naar een unieke belevenis dan hebben wij een geweldig idee: een ballonvaart. Bij C-AIR Ballonvaart organiseren ze al heel wat jaren verbluffende ballonvaarten. Wil je iemand echt verrassen met een prachtig cadeau, overweeg dan zeker eens een ballonvlucht.

  Een ballonvaart heeft altijd iets magisch

  Hoog in de lucht je voortbewegen in een ballon heeft altijd al iets magisch gehad. Een ballonvaart is dan ook een unieke ervaring en blijft je je leven lang bij. Bovendien kun je met meerdere personen in de mand, waardoor je de ervaring van een ballonvlucht kunt delen. Ballonvaren is al jaren populair en dat begrijpen we volkomen. Het geluid van de hete lucht, het uitzicht en de kriebels in de buik, reden zat waarom heel wat mensen fan zijn.

  Geniet van Sint-Niklaas tijdens een ballonvaart

  Het landschap speelt bij een ballonvaart natuurlijk een belangrijke rol. Geen twee mensen zijn gelijk dus of u nu liever een stad, bergen of platteland ziet, die keuze laten we over aan u.

  C-AIR Ballonvaart is gevestigd in Sint-Niklaas en heel wat van hun ballonvaarten vinden dan ook plaats in het Waasland en Oost-Vlaanderen. Een prachtig gebied waar steden, weilanden en waterlopen elkaar afwisselen. Opstijgen kan trouwens in verschillende steden en regio’s, dus u bent niet beperkt in mogelijkheden. Toch eens een ballonvaart rond Sint-Niklaas? Surf naar onze website en bestel uw ballonvaart over Sint-Niklaas.

  C-AIR Ballonvaart is altijd een verstandige keuze

  Er zijn heel wat bedrijven die ballonvluchten aanbieden, dus kiezen is niet gemakkelijk. Waarom vliegen met C-AIR Ballonvaart een goede keuze is? Ze beschikken over recent en professioneel materiaal. Bovendien lassen ze ook betaalbare ballonvaarten in, zodat iedereen het luchtruim in kan. De piloten hebben stuk voor stuk jaren ervaring, waardoor je in betrouwbare handen bent.

  Vertrekken kan in principe over geheel België, de luchtballon komt naar je toe! Als laatste geven we nog even mee dat er na het vliegen een hapje en een drankje wordt voorzien. Ideaal om even na te praten over en te bekomen van de fantastische ballonvlucht ervaring.

  Een ballonvaart is een betaalbaar & originele verrassing

  Wat een ballonvaart kost? Wel, vliegen kan al vanaf 125 euro per persoon. Best betaalbaar als je weet dat je zeker en vast zo’n 4,5 uur pret hebt. Hoog in de lucht vergeet je alle zorgen en geniet je van het uitzicht. Na de ballonvaart geniet je nog van een glaasje en krijg je een balloncertificaat. Een leuk aandenken dat bij heel wat ballonvaarders thuis aan de muur prijkt.

  https://www.cair-ballonvaart.be

  Categories: Hobby en vrije tijd

  Comments are currently closed.