• Magazijninrichting door L.P. Petersen uit Ermelo

  Om uw opslagruimte zo efficiënt en praktisch mogelijk in te delen bent u bij de firma L.P. Petersen op het juiste adres. Het is een vak apart om de ruimte zo ruimtelijk en praktisch mogelijk in te delen en hierbij kunt u hoogstwaarschijnlijk wel wat hulp gebruiken. L.P. Petersen is uiterst deskundig en een betrouwbare partner om opslagruimtes zo efficiënt mogelijk in te richten. Op www.lppetersen.nl vindt u meer informatie.

   

  Wij kunnen u helpen met alles op gebied van magazijninrichting, magazijnstellingen en wat daar nog verder bij komt kijken. Zo kunt u denken aan archief stellingen, grootvak stellingen, magazijnstellingen, pallet stellingen of legbordstellingen.

  Gebruikte legbordstelling zijn voordelig en veelzijdig voor gebruik. Legbordstellingen zijn daarom ook de meest voorkomende stellingen van Nederland. Materialen met vaak voorkomende afmetingen zijn uiterst geschikt voor legbordstellingen. Vele merken legbordinstellingen hebben wij op voorraad. Als uw huidige stelling er niet tussen staat kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs.

   

  Ook beschikken wij over heftrucks en palletwagens e.d. Veel van onze producten zijn tweedehands maar in goede staat en van goed kwaliteit en voldoen nog prima. Maar ook kunnen we nieuwe stellingen leveren. Wij passen onze diensten aan op uw wensen. Kom eens bij ons langs en in een persoonlijk gesprek luisteren we naar uw wensen en bekijken we uw budget en met deze informatie gaan we een juiste indeling van uw opslagruimte maken. Zo wordt er gegarandeerd geen ruimte verspilt.

  Hebben we uw interesse gewekt? Ga voor meer informatie eens de website bezoeken via www.lppetersen.nl.

  http://www.lppetersen.nl

  Categories: Dienstverlening

  Tags:

  Comments are currently closed.