• Maandelijks opzegbaar sim only abonnement

  Wil jij ook maandelijks veel geld overhouden? Dan is het misschien wel een goed idee om eens te kijken naar sim only-abonnementen. Er zijn veel providers die dergelijke abonnementen aanbieden, je huidige provider kun je hier ook voor gebruiken. Alle providers maken hier namelijk gebruik van. 

  Vroeger konden consumenten namelijk niet zien hoeveel ze precies voor het abonnement en hoeveel ze precies voor het toestel betaalden. Vaak waren er reclames dat je een ‘gratis’ toestel bij het abonnement kreeg. In werkelijkheid betaalde je dit natuurlijk gewoon zelf met een soort van koop op afbetaling. 

  Sinds enige jaren zijn de regels hieromtrent gewijzigd en is het voor consumenten meteen duidelijk hoeveel ze betalen voor het toestel. Ze sluiten als het ware een lening af (vaak wel met 0% rente) om het toestel te kopen. Maar als je slim bent en veel wilt besparen kun je nog even met je oude toestel doen en overstappen naar een sim only abonnement.

  Maandelijks kunnen opzeggen

  Er zijn een hoop providers die Robin Mobile sim only aanbieden en je kunt hier het beste zelf voor vergelijken. Kijk bijvoorbeeld naar het netwerk dat de provider gebruikt, de belminuten, de data etc. Maar kijk ook vooral naar de duur van het contract. Als je graag flexibel wilt zijn met je abonnement dan is het goed om een maandelijks opzegbaar abonnement te nemen. 

  Deze zijn vaak wel iets duurder dan een jaarabonnement. Wat natuurlijk ook logisch is. Maar het geeft je wel de flexibiliteit om de abonnement op te zeggen, bijvoorbeeld wanneer je vaker naar het buitenland gaat is dit een interessante optie. Als je voor de goedkoopste optie wilt gaan dan is een langer abonnement waarschijnlijk een betere optie. Zo betaal je zo min mogelijk voor je mobiele telefoon en dat is natuurlijk prettig!

   

  Categories: Telefonie

  Comments are currently closed.