2Binsite Artikel Website
Image default
Woningen

Maak je woning zomer ready met deze tips!

De zomer is weer heerlijk aangebroken. Dat betekent veel zonneschijn, de geur van zonnebrand en barbecueën in de tuin. De zomer staat niet alleen in het teken van ontspanning en leuke activiteiten doen, zowel thuis als buitenshuis, maar ook klusjes komen om de hoek kijken die al tijden zijn uitgesteld. Jammer genoeg zijn deze taken niet het allerleukste, maar wel ontzettend belangrijk als je jouw woning leefbaar wilt houden. Wij hebben om deze reden de leukste klusjes op een rijtje gezet die in de zomer perfect zijn om uit te voeren.  

Grote schoonmaak 

Want het ruikt zo fris, als het schoon is! Hoe fijn is het om je vakantie dagen of weken te besteden in een schoon en fris huisje. Tijd om alle schoonmaakmiddelen uit de kast te trekken en te beginnen met schoonmaken! Nu je toch wat meer tijd hebt kan je gemakkelijk plekken schoonmaken waar je normaliter niet zo snel komt. Denk aan hoekjes achter de bank, of keukenkastjes waar nog producten uit het jaar 2000 staan verscholen. Ga van het schoonmaken van het laminaat of gelasta pvc of spc vloer door naar de keuken en eindig in de badkamer. Tip! Gebruik schoonmaak handschoenen en een mondmasker. Je lichaam kan raar reageren op alle chemische geuren die van het schoonmaakmiddel afkomen.  

 

Planten en bloemen in huis en tuin 

Met planten en bloemen in huis, dan voel je je pas echt vrolijk thuis. De zomer is de perfecte periode om de meest kleurrijke bloemen in huis en tuin te brengen. Van grote planten met groene bladeren tot tropische planten die je meteen het gevoel geven je weer in de Amazon of Azië op backpackreis bent. Bij de bloemist of tuinwinkel zijn ontzettend veel soorten bloemen en planten te vinden die je woning helemaal opfleuren.  

 

Nieuwe barbecue aanschaffen 

Na inspanning komt ontspanning. Daarom hebben we de leukste taak bewaard voor het laatst. Nu je woning helemaal fris en fruitig is, de woonkamer en tuin volledig in bloei staat, is het tijd om een mooie nieuwe barbecue aan te schaffen waar je de zomeravonden een onvergetelijke tijd gaat beleven. Werp de wegwerp barbecue in de container, nu is het tijd voor het echte werk!  

 

 

Gerelateerde artikelen

Stappenplan beton ciré zelf aanbrengen

Het geheim van gelaagd glas

Korting op inboedelverzekering met betere veiligheidssloten