• Maak er een leuke avond van met je collega’s bij een restaurant in Oss

  Bedrijfsfeesten zijn belangrijke momenten. Je leer je collega’s beter kennen in een ontspannen sfeer. Organiseer jij het jaarlijks terugkerende bedrijfsuitje? In samenwerking met verschillende regionale partijen biedt een restaurant in het centrum van Oss, La Colline, diverse bedrijfsarrangementen aan. Treed bijvoorbeeld in de voetsporen van De Bende van Oss en vind de buit die zij jaren geleden hebben vergaard en geniet achteraf van een overheerlijk diner in bende stijl. Een andere optie is Running Dinner waarbij je, in combinatie met leuke activiteiten, geniet van een diner in drie verschillende restaurants. Liever geen Running Dinner, maar een borrel? Dan kan met de Running Borrel en geniet op verschillende locaties van lekkernijen en drankjes.

  Een restaurant in Oss biedt jou een uitgebreide lunch

  Als je op restaurant gaat in Oss, is het belangrijk dat het een gezellige avond wordt. Het maakt niet uit waar je zin in hebt, want in La Colline biedt men een gevarieerde menukaart met tal van gerechten. Bestel bijvoorbeeld een lekkere uitsmijter met ham en kaas, een hartige crêpe, een club sandwich of een worstenbroodje. Als je echte honger hebt of niet weet wat je moet kiezen, dan kun je zelfs brunchen. Bekijk de menukaart om te zien welke lunchgerechten jij kunt bestellen. Naast lunchen kun je hier ook terecht om in de avond een hapje te eten en voor een lekkere borrel.

  Geniet van een uitgebreide menukaart in een restaurant in Oss

  Wil je je hele familie uitnodigen voor een gezellige avond met lekker eten? Wil je borrelen met collega’s? Of wil je lekker lunchen met een vriendin of met je oma? Reserveer dan een tafel bij La Colline. Hier vind je een uitgebreide menukaart. Geniet in de middag van club sandwich met kip of een croque monsieur. Kies in de avond bijvoorbeeld voor een heerlijke tomatensoep als voorgerecht en ga voor een lekker vlees- of visgerecht als hoofdgerecht. Daarnaast biedt het restaurant in Oss een uitgebreide borrelkaart. Het mag duidelijk zijn dat jij hier op ieder moment van de dag kunt genieten van de heerlijkste gerechten.

   

  Categories: Eten en drinken

  Tags:

  Comments are currently closed.