• Loopbaancoach voor passende baan

  2binsite

  Ben jij op zoek naar een loopbaancoach in Utrecht? Waar je ook op zoek bent, er is een landelijke loopbaancoach die jou kan helpen om een uitdaging te vinden die echt bij je past. Hoe? Ze gaan eerst uit van alleen jou als persoon. Door jouw eigen kennis en talenten te (her)ontdekken en definiëren, kun je gericht op zoek gaan naar een baan die bij je past en die meer dan voldoende raakvlakken heeft met jouw interesses.

  Klinkt dit als een verademing en kun je niet wachten om te starten met loopbaancoaching? Kies voor jezelf en je eigen geluk en leer doen wat je echt leuk vindt met behulp van loopbaancoaching!

  Ontdek je sterke kanten

  Ben jij iemand die het moeilijk vindt om aan te geven waar je nou echt goed in bent? Heb jij bijvoorbeeld het gevoel dat je overal misschien net niet goed genoeg in bent? Dan gaat daar verandering in komen nadat je in gesprek gaat met een loonbaancoach.

  Samen op zoek naar een baan

  Of je nu een loonbaancoach in Groningen of een loopbaancoach in Utrecht zoekt; dé loopbaancoach voor heel Nederland is Volkerink & partners. Als fullservice coaching bureau laat Volkerink & partners jou niet in je hemd staan. Ze coachen je op persoonlijk en zakelijk vlak, zodat jij vol zelfvertrouwen die baan vindt en weet wat je zoekt en bij je past.

  Wat kun je verwachten?

  • Ze richten zich op jouw kwaliteiten en talenten
  • Je krijgt psychologische en op maat gemaakte persoonlijke begeleiding
  • Ze zien de mens als geheel
  • Ze geven mensen veerkracht
  • Jij bent eigen baas
  • Ze komen bij jou thuis

  Meer weten?

  Loopbaancoach Volkerink & partners is gevestigd op meerdere locaties in Nederland. Zo kun je persoonlijk bij ze terecht voor loopbaancoaching in o.a. Utrecht, Friesland en Groningen. Wil je meer informatie en graag in contact komen met een professionele loopbaancoach? Bij Volkerink & partners kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Bekijk de website voor meer informatie en om contact op te nemen.

  https://www.volkerinkenpartners.nl/

  Categories: Bedrijven

  Comments are currently closed.