• Littekens behandelen met siliconenverband

  Samen met uw kinderen bent u een midweek op vakantie in het bos. Het belooft een leuke week te worden, want de kinderen kunnen zich uren vermaken met het bestuderen van kleine beestjes en het klimmen in bomen. Toch bent u een beetje bang voor het feit dat er veel takken en bladeren in het bos liggen, waar de kinderen over kunnen struikelen of zich aan kunnen schaven. Hoewel u had gehoopt dat dit niet zou gebeuren, viel het niet te voorkomen. Uw kind valt op de grond en heeft een flinke wond, waardoor hij hoogstwaarschijnlijk met een litteken achterblijft. Daarom begint u zich af te vragen of er een methode is om littekens te verkleinen, zoals een speciale litteken zalf bijvoorbeeld.

  Gelukkig is daar dan Medimast als redder in nood. Medimast heeft namelijk een verscheidenheid aan producten ontwikkeld om littekens te verzachten, te verkleinen en uiteindelijk te verminderen. De littekenbehandeling kan gedaan worden aan de hand van siliconenverband, die vergeleken kan worden met een littekenpleister. Deze pleister moet dagelijks aangebracht worden op het litteken, zodat deze vlakker zal worden. Als u dit een paar maanden vol houdt, zal het effect aanzienlijk groot zijn. Omdat elk litteken ook een andere vorm en afmeting heeft, wordt het siliconenverband van Medimast in verschillende soorten en maten uitgebracht. Bovendien kunt u de littekengel van Medimast in combinatie met het verband gebruiken om het effect van de producten te versterken. Deze gel kan echter pas in gebruik genomen worden, wanneer de wond geheeld is en de hechtingen verwijderd zijn.

  Herkent u zich in dit verhaal en bent u al langere tijd opzoek naar de juiste littekenbehandeling? Bekijk dan het assortiment van Medimast. Ook staat er bij elk product een gebruiksaanwijzing, zodat u kan bepalen of het product geschikt is voor uw huid en litteken.

  https://medimast.nl/nl/

  Categories: Beauty en verzorging

  Tags: ,

  Comments are currently closed.