• Libido verhogende middelen

  Libido verhogende middelen

  Ik moet toegeven dat ik eerst wat sceptisch was over het gebruik van libido verhogende middelen. Toen ben ik me er in gaan verdiepen en na een hoop lezen heb ik uiteindelijk wat besteld. Ik had gekozen voor een natuurlijk product in vorm van poeder. De eerste keer dat ik de poeder gebruikte loste ik het op in water. Maar dat is best smerig om te drinken. Nu gooi de poeder in een smoothie en je proeft er niks meer van! Ten eerste geeft het je extra energie, dit voel je ongeveer na een uurtje. Voordat ik de poeder gebruikte had ik nooit zin in voorspel met mijn vriend. Maar dankzij de poeder is mijn libido verhoogd en zijn de intieme avonden veel spannender. Ik doe niet meer alsof ik geniet maar ik geniet echt! Dus mensen die op het randje van twijfelen zitten, het heeft echt een positieve invloed op je leven.

  Libido laag

  Vandaag zijn wij 25 jaar getrouwd, Ik heb een fantastische man, 3 hele lieve kinderen, maar heb niet veel in sek s. Dit begint de laatste tijd op onze relatie te wegen. Vandaag ben ik gaan zoeken wat de oorzaak hiervan kan zijn en uiteraard naar de oplossingen hiervoor. Ik zit aan de anticonceptie pil sinds mijn 16 e, daarna heb ik een spiraal laten zetten, mijn libido was al niet veel maar is nu nog minder. Ik voel mij ook depressief en alles is me teveel. Ik ben benieuwd of dit te maken heeft met mijn spiraaltje. Zal mijn libido verbeteren als ik het spiraaltje weg laat halen? Is er iemand die ook dit probleem heeft gehad?

  Verder las ik ook een artikel over maca poeder, het schijnt een 100 procent natuurlijk product wat het libido verhogen zou. Als het niet aan mij spiraaltje ligt moet ik maar naar zoiets op zoek gaan.

  http://www.libidoverhogen.nl/laag-libido/

  Categories: Gezondheid

  Tags: ,

  Comments are currently closed.