2Binsite Artikel Website
Image default
Eten en drinken

Leuke dingen om te doen tijdens een mannenweekend

Ben je van plan om binnenkort met jouw vrienden een leuk mannenweekend te gaan houden? Je kunt hiervoor naar het buitenland toe gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om in eigen land een leuk weekend te houden. Sterker nog; zelfs bij je in de buurt kun je allerlei leuke activiteiten doen.

Om welke activiteiten dit precies gaat? Wij hebben enkele leuke tips voor je op een rijtje gezet. Tips waarmee je elk mannenweekend super leuk weet te maken!

Tip 1: ga karten

In ons land zijn meerdere kartbanen te vinden; deze kartbanen zijn zowel indoor als outdoor. Indien je met jouw vrienden in de kart stapt, breekt eigenlijk direct een titanenstrijd los. Iedereen wilt immers als eerste eindigen en de titel voor de beste karter op zijn naam schrijven.

Karten is eigenlijk echt een mannenactiviteit. Een activiteit waarbij de strijd los barst en waar je echt heel veel plezier aan kunt beleven. Zoek direct een kartbaan bij jou in de buurt en plan de kartrace samen met jouw vrienden in!

Tip 2: bier brouwen

Ook is het super leuk om zelf bier te brouwen; dit kun je bijvoorbeeld bij Brouwpunt.nl doen. Dankzij dit bedrijf ben je in staat om op een leuke manier alle fijne kneepjes over het tappen van bier te leren. Je bent daardoor in staat om zelf jouw eigen heerlijke biertjes te brouwen; die smaken dan ongetwijfeld super lekker.

Na afloop kun je bij Brouwpunt.nl dan ook jouw eigen biertjes meenemen. Je kunt overigens ook nog voor een bierbrouw pakket kiezen bij deze partij; je kunt dan ook met jouw vrienden thuis bier gaan brouwen.

Tip 3: paintballen

Ook is het erg leuk om samen met jouw vrienden te paintballen. Net zoals bij het karten is dit echt een activiteit voor mannen. Stop twee van je vrienden in het hazenpak en schiet dit pak helemaal vol met verfklodders. Uiteraard kun je ook een onderlinge strijd houden; maak twee teams en laat beide teams tegen elkaar strijden. Je kunt daar zelfs nog een extra element aan toevoegen. Laat bijvoorbeeld de verliezers in het hazenpak 20 keer opdrukken. 

Gerelateerde artikelen

Restaurant in het Gelderse Lathum

Catering in Utrecht

Van hapjes tot een volledige Molukse catering. Moluksbuffet Bedum