2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Led Online: dé online led lampenwinkel en adviseur

Led Online werkt voor bedrijven en particulieren die willen overstappen op led. De firma levert stijlvolle en trendy armaturen voor binnen- en buitengebruik. Het assortiment is groot en afwisselend.

Led-panelen zijn een goede keuze als we kijken naar LED verlichting kantoor. Er zijn vierkante modellen van 60 bij 60 cm en ook rechthoekige van 120 bij 30 cm. Een LED paneel is eenvoudig te installeren in een systeemplafond. Je krijgt 5 jaar garantie van Led Online op deze lampen. Qua lichtkleur zijn er 2 opties: 4000K (natuurlijk wit) en 3000K (warm wit). De UGR-waarde is 19 en dit komt overeen met de NEN-EN 12464-1 normering. Je kunt kiezen voor een ingebouwde dimfunctie. Naast led-panels worden powergear eindkappen ook veel verkocht op ledonline.nl. De opbouwkapjes zijn 35,2 bij 31,3 cm en leverbaar in zwart, wit en grijs. Er zit 5 jaar garantie op.

Led Online denkt graag met de klant mee. Daarom kun je op de website allerlei interessante blogs lezen waar je echt een stuk wijzer van wordt! Een van die verhalen gaat over veilige badkamerspots. Voordat je nieuwe leds koopt, is het verstandig om te bepalen waar ze voor dienen. Heb je centrale verlichting nodig, of een richtlamp boven de wasbak? Vind je het mooi om de randen van het plafond te verlichten of geef je de voorkeur aan één lamp in het midden? Om dit soort vragen te beantwoorden moet je eigenlijk weten wat er zoal te koop is. Dat vraagt om onderzoek, maar heb je daar wel tijd voor? En vind je het überhaupt wel leuk om je in led te gaan verdiepen. Een wellicht aantrekkelijke optie is Led Online in te schakelen. Een van de experts komt dan op korte termijn bij je langs om de badkamer te bekijken en je te vertellen wat mogelijk is. Je krijgt een prijsopgaaf. Ben je daarmee akkoord dan worden de ledlampen gekocht en opgehangen. Dat is de service van Led Online!

 

Gerelateerde artikelen

Een professioneel belastingkantoor Doetinchem staat voor u klaar

Van den Akker Glaszetters helpt u met spoed als u een glaszetter Venray nodig

Orthodontie volwassene