• Krijg snel weer grip op uw financiële situatie

  2binsite

  Fimar Bewindvoering is een specialist op het gebied van financiële hulpverlening en heeft vestigingen in Rotterdam, Breda en Roosendaal. Dit bewindvoerderskantoor helpt mensen die zelf vanwege lichamelijke of geestelijke problemen niet in staat zijn om hun financiële zaken te regelen. Ook als u schulden heeft opgebouwd, dan heeft dit kantoor trajecten op maat om u uit de problemen te helpen. Meer dan 85% van de cliënten boekt succes en slaagt erin om binnen een aantal jaar het grootste deel of alle schulden kwijt te raken. Een persoonlijke benadering en een snelle, transparante werkwijze staan bij de bewindvoering Rotterdam en bewindvoering Breda door Fimar centraal.

  Professionele bewindvoerder in Rotterdam en omgeving

  Als u de grip kwijt bent op uw financiën of schulden, dan zorgt dit kantoor met zijn werkwijze snel voor een positief resultaat. U krijgt bij Fimar een vaste contactpersoon met betrekking tot de bewindvoering Rotterdam, die de details van uw situatie kent en die betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Het gaat hierbij niet alleen om het oplossen van uw huidige financiële moeilijkheden, maar ook om het voorkomen van toekomstige problemen. Bij deze onderneming heeft u niet te maken met wachttijden en is uw privacy uiteraard gewaarborgd.

  Bewindvoering Breda door specialisten met jarenlange ervaring

  Snelheid, een klantgerichte houding en een transparante en effectieve werkwijze vormen ook het uitgangspunt als u Fimar inschakelt voor bewindvoering Breda. De twee bewindvoerders zijn tevens schuldhulpverlener en hebben een financiële en sociaal-juridische achtergrond. Zij hebben jarenlang ervaring in hun vak opgedaan en helpen u om het probleem bij de basis aan te pakken. Met een traject budgetbeheer na afloop van het bewind kunnen deze twee specialisten u desgewenst voorbereiden op een goede toekomst.

  Fimar is gespecialiseerd in schuldenbewind en lid van de NBPB voor professionele bewindvoerders. Bent u benieuwd wat dit kantoor voor u kan betekenen? Dan kan een vrijblijvend adviesgesprek hierover helderheid verschaffen. Voor de kosten van de dienstverlening is het mogelijk om bijzondere bijstand aan te vragen bij de gemeente.

  Categories: Bedrijven

  Comments are currently closed.