• Krijg de beste prijs voor uw caravan bij de caravan inkoop

  2binsite

  Als u uw caravan gaat verkopen, hoopt u de best mogelijke prijs te krijgen voor uw voertuig. U gebruikt de caravan namelijk zelf niet meer en wilt dan ook niet langer betalen voor de stalling van een caravan die u niet meer gebruikt. Maar ja, dat bent u ook als u uw caravan verkoopt voor een appel en een ei. Wist u dat caravans namelijk mateloos populair zijn? Bij caravan inkoop Coppens Rekreatie zitten ze dan ook te springen om goed onderhouden occasions om aan de groeiende vraag te voldoen. Ook als u bijpassende accessoires zoals voortenten heeft, worden deze graag opgekocht door Coppens Rekreatie. Krijg de beste prijs en een snelle uitbetaling van het inkoopbedrag voor uw caravan en bel vandaag nog voor meer informatie!

  Voortenten bekijken in de 3500m2 grote showroom van deze caravan inkoop

  Coppens Rekreatie heeft een enorm aanbod aan voortenten waarmee u droog en de schaduw kunt zitten. Daarom heeft dit bedrijf natuurlijk ook een grote showroom nodig. U wilt een flinke investering doen, en u verwacht dat u uw geld eruit haalt in termen van duurzaamheid, isolatie en waterafstotende eigenschappen. Dat wilt u van dichtbij bekijken! Om u hierin tegemoet te komen en om u te helpen bij het maken van uw keuze heeft caravan inkoop Coppens Rekreatie een enorme showroom van maar liefst 3500m2! Hier bekijkt u op uw gemak de talloze opties voor uw caravan of camper. En heeft u vragen (of zin in koffie)? Een van de vele adviseurs staan klaar om u te helpen!

  Caravan niet meer nodig? Kies een bedrijf dat zich richt op de inkoop van occasions

  Uw caravan heef enkele jaren dienst gedaan en is nog in goede staat. Echter vindt u het tij dom hem aan de kant te zetten. Verkopen als particulier levert niet echt op wat u ervan had verwacht, dus wat doet u dan? Een caravan inkoop is dan wat u zoekt. Een inkoopbedrijf heeft een commercieel doel, het verkopen van caravans. De prijs die u krijgt voor uw occasion is hoger dan wanneer u uw caravan verkoopt aan een particulier. Bij Coppens Rekreatie wordt de caravan opgeknapt, uitgerust met een van de vele voortenten, en vervolgens in de verkoop gezet. Zo maakt een ander gezin nog jarenlang met veel plezier gebruik van uw oude caravan!

  Categories: Vakantie

  Tags: ,

  Comments are currently closed.