2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Koppensneller nodig? De Betonboorder helpt u graag

Heeft u een vakman nodig voor werkzaamheden met betrekking tot bestaand beton? De Betonboorder uit Kudelstaart verricht kleine en middelgrote klussen, maar ook grotere klussen voor aannemers. Deze onderneming neemt het werk zeer serieus en gaat altijd voor een vakkundige aanpak. Met behulp van de juiste vakmensen streeft dit bedrijf ernaar om voor elke klus perfect werk af te leveren. Of het nu gaat om beton boren, beton slopen of koppensnellen, De Betonboorder overtreft graag uw verwachtingen.

Goedkoper uit zijn met de koppensnelmethode

Als u heipalen wilt laten prepareren voor een aansluiting op de rest van de fundering, dan is De Betonboorder dé specialist in het snellen van koppen. Voor koppensnellen – het afbikken van het deel van de heipaal dat boven de grond uitsteekt – is namelijk vakmanschap nodig. De medewerkers hebben hiervoor de juiste kennis en gereedschap, zodat de bewapening niet beschadigd raakt. Deze methode pakt vaak goedkoper uit dan wanneer de koppen met een kraan gekraakt worden. Met De Betonboorder als koppensneller worden de palen namelijk vrijwel nooit afgekeurd.

De Betonboorder: werkzaam in bijna heel Nederland

Betonklussen kunnen een hele uitdaging zijn. Ook bij problemen denkt De Betonboorder graag met u mee, waarbij het denken in oplossingen centraal staat. Het voordeel van deze onderneming is dat ook op kantoor personeel werkt met hands-on ervaring, waardoor kennis van zaken en met u meedenken vanzelfsprekend zijn. Op locatie gaan de medewerkers met veel verantwoordelijkheidsgevoel te werk, zodat de klus op een veilige manier afgerond kan worden. Ook onderscheiden de vaklieden zich met een klantgerichte houding en inlevingsvermogen in uw situatie.

Bent u benieuwd naar de kosten voor koppensnellen of een andere klus zoals een trapgat laten maken? De Betonboorder maakt graag vrijblijvend een offerte op. Ook als een tegenvaller optreedt, dan blijft hetzelfde bedrag van toepassing!

https://debetonboorder.nl/

Gerelateerde artikelen

Weerbaarheidstraining Arnhem | Social Dog

Nieuw vakantiehuis?

Slimme wifi led lamp en ledstrips