• Kom lunchen of borrelen in het prachtige Breda en bezoek het centrum

  Zoekt u in het centrum van Breda een plaats waar u lekker kunt lunchen? Of wilt u liever borrelen? Die perfecte plaats bestaat! Bij de sfeervolle lunchlocatie Parc Breda bent u ook aan het juiste adres voor heerlijke borrelhapjes of een perfecte lunch. Ideaal om te delen! Kies bijvoorbeeld voor een authentieke snack als brood met aioli of oude kaasblokjes. Of ga op de avontuurlijke toer met chorizo kroketjes en scampi filodeeg. Perfect te bestellen als vrijdagmiddagborrel of om samen te eten als lunch. Toch nog meer honger? U bestelt eenvoudig en snel een ander gerecht erbij! Dat wordt genieten tijdens het lunchen bij Parc Breda in het centrum!

  Gezellig en luxe lunchen in Breda Centrum, wie wilt dat nu niet?

  Na een dagje winkelen rommelt uw maag. U heeft flink wat trek. Stil dan snel uw honger en kom lunchen in Breda centrum. Een aangename pauze van het slenteren door de kledingzaken en andere mooie winkels die deze stad biedt. Kies voor een moderne en sfeervolle lunchlocatie zoals Parc Breda. Dit fijne restaurant biedt plaats aan eenieder die zich graag laat verblijden door overheerlijke broodjes, soepen en salades. Hoeft u niet te rijden? Ga dan voor een lekkere cocktail bij de lunch of kies voor een uitgebreide high wine! De keuzes bij Parc Breda zijn eindeloos. Ontdek snel wat de mogelijkheden zijn bij dit luxe restaurant.

  Een ongedwongen sfeer tijdens het lunchen of borrelen bij Parc Breda, recht in het centrum

  Zoekt u nog een plaats om neer te ploffen en u heerlijk te laten bedienen? Probeer dan de lekkerste lunchgerechten en de heerlijke borrelhapjes snel uit! Het bourgondische Breda heeft een prachtig groot plein waar het centrum van de stad samenkomt: een ideale plek om heerlijk te lunchen of te borrelen. De sfeervolle lunchlocatie en restaurant Parc Breda is hier bij uitstek perfect voor. U neemt plaats in de lichte serre met uitzicht op de Grote Markt, of op een van de gezellige loungebanken. Op de uitgebreide kaart ontdekt u een breed scala aan mogelijkheden die u kunt bestellen. Keuzes maken wordt nog eens moeilijk! De vriendelijke gastheren en gastvrouwen staan voor u klaar om u persoonlijk te adviseren. Heeft u allergieën of een speciaal dieet? Laat het op tijd weten, dan wordt er rekening mee gehouden.

  Categories: Eten en drinken

  Tags:

  Comments are currently closed.