2Binsite Artikel Website
Image default
Kinderen

Light Battle lasergame speelgoedpistolen hét alternatief voor Nerf speelgoed

Light Battle Active laser tag hét alternatief voor Nerf speelgoed

Ben je op zoek naar het beste alternatief voor Nerf speelgoed? Dan ben je hier aan het juiste adres, want Light Battle Active laser is het beste alternatief. Sinds 2013 is dit de nieuwste gamesensatie. Je kunt namelijk overal onbeperkt indoor of outdoor lasergamen in en rond je eigen huis! Dat is nog eens een voordeel! Je kunt nu je eigen videogame tot leven wekken en genieten van alles live en in kleur! Jong en oud houden van lasergames, maar je wilt zeker weten dat het veilig is. Bij Light Battle Active hoef je je geen zorgen te maken, het is veilig, kan geluidloos en met onbeperkt veel personen worden gespeeld, wat wil je nog meer?

Light Battle Active laser tag aanbod

Outdoor lasergamen is natuurlijk zo veel en waar je maar wilt. Met deze nieuwe laserpistolen van Light Battle Active ga je enorm genieten van alle mogelijkheden. Het is een goed alternatief voor Nerf speelgoed. De nieuwe laserpistolen zijn veel veiliger en je hebt geen gedoe meer met pijltjes en het steeds laden van de laser tag darts. Light Battle Active werkt met veilig infrarood licht en met mooie licht- en geluidseffecten. Het lasergame spel is nu een ware sensatie en je gaat er echt van genieten om nu naar buiten te gaan en samen dit spel te spelen. Ben je ook benieuwd naar dit unieke aanbod? Neem dan eens een kijkje op www.lightbattle.nl. Er zijn hier veel lasterpistolen te vinden, bekijk het aanbod en bestel en ook jij kunt genieten van het lasergamen! Wil je ook je eigen lasergame spelen rondom je huis? Dat kan Light Battle Active eenvoudig voor je realiseren!

Lasergame met Light Battle Active

Begin nu je eigen lasergame spel met de Light Battle Active laser tag geweren. Je kunt spelen wanneer je maar wilt, het is allemaal veilig dus maak je geen zorgen. Je gaat urenlang plezier hebben. De laserpistolen zijn eenvoudig te bedienen en daarom ook bijzonder geschikt voor kinderen. De Light Battle Active geweren zijn groter en hebben veel accessoires. De geweren van de Light Battle Active hebben ook een herlaad knop voor de munitie. Kinderen zijn dol op lasergames, als ouders hoef je nu niet meer bang te zijn dat het spel niet veilig is, want met de Light Battle Active kun je de kinderen veilig in de tuin en in huis laten spelen. Dit laserspel zal nooit klaar zijn! Zij zullen er veel plezier aan beleven want ieder team kan een eigen kleur krijgen. Er kunnen maximaal vier teams gemaakt worden met een onbeperkt aantal spelers. Deze Light Battle Active laserpistolen hebben diverse geluids- en lichteffecten. Als je tijdens het laserspel wordt geraakt dan neemt je levenskracht af. Maar je kunt je wel beschermen met de schildknop. De laser tag guns hebben een bereik tot dertig meter. Je kunt Light Battle Active spelen met of zonder geluiden, het kan ook met hoofdtelefoon worden gespeeld! Kun je ook niet meer wachten om dit spel te spelen? Laat de Light Battle Active laser tag dan maar snel jouw kant op komen zodat je zelf ook kunt ervaren hoe leuk dit lasergame speelgoed is.

https://www.lightbattle.nl