• Kijk en vergelijk als je een dakdekkersbedrijf Nijmegen zoekt

  Om een dakdekkersbedrijf Nijmegen te vinden dat naar je zin is kijk je het beste eerst even goed online rond. Je vindt zo tal van dakdekkers waaruit je een keuze kunt maken. Kijk en vergelijk goed om zo tot de juiste keuze te komen.

  Nieuwe en bestaande woningen

  Een bedrijf zoals Geradak kan ook veel voor je dak doen. Ze leggen nieuwe daken aan, zowel op nieuwe als reeds bestaande woningen maar renoveren en isoleren ook daken. Daarnaast doen ze ook aan inspectie en onderhoud zodat het dak op jouw huis goed blijft en lang mee kan gaan. 

  Afspraak op locatie

  Voor alle mogelijke werkzaamheden kijk je het beste even op hun website. Als er iets niet helemaal duidelijk is of je graag meer informatie wilt kun je via de mail of telefoon contact opnemen of het formulier invullen dat je op de website vindt. Als er een afspraak gemaakt wordt vindt deze altijd op locatie plaats zodat de situatie meteen goed bekeken kan worden en er naar de beste oplossing gezocht wordt.

  Diverse soorten dakbedekking mogelijk

  Er kan gewerkt worden aan zowel platte als hellende daken. Wil je graag een bepaalde soort dakbedekking dan wordt altijd eerst goed bekeken of deze geschikt is voor jouw dak. Je kunt een keuze maken uit dakpannen, bitumen, leisteen, PVC, EPDM of een groendak.

  Categories: Verbouwen

  Comments are currently closed.