• Kies voor onderhoud aan uw koffiemachine of schaf een nieuwe aan

  Bij een specialist heeft u keuze uit een breed assortiment aan nieuwe en ook gebruikte koffiemachines. Hierdoor is wellicht een nieuw model wel een interessante keuze voor u. Misschien heeft u al jarenlang een koffiemachine en is deze flink verouderd door veelvuldig gebruik. Of kiest u liever voor een ander merk vanwege de kwalitatief goede koffie. Van een compact model zoals de Schaerer Ambiënte tot aan een langwerpig model zoals de 90 series van Vitesse Coffee. Hoeveel ruimte heeft u vrij op uw bar én naar wat voor merk gaat uw voorkeur uit? Wilt u hier liever een advies op maat over ontvangen? Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van onder andere het onderhoud aan uw koffiemachine weet KoffieSnel.nl Espressoservice uitstekend wat voor machine het beste bij uw wensen aansluit.

  Het onderhoud van uw koffiemachine op basis van een onderhoudscontract

  U heeft bij een specialist keuze ui verschillende onderhoudscontracten. Welk contract u ook kiest, u wordt altijd binnen 24 uur geholpen na het melden van een storing. Hierdoor kunt u binnen korte tijd weer koffie schenken. Een Standaard, Standaard-Plus of All-in onderhoudscontract: waar gaat uw voorkeur naar uit? Een weekend-/feestdagentoeslag is verleden tijd of wordt gereduceerd en de nodige onderdelen om uw storing mee te verhelpen zijn te allen tijde op voorraad. Hierdoor is het team van KoffieSnel.nl Espressoservice u te allen tijde razendsnel van dienst zodra er onderhoud voor uw koffiemachine moet worden uitgevoerd. Sluit het contract af dat aansluit bij uw wensen en ben verzekerd van een uitstekende serviceverlening door KoffieSnel.nl Espressoservice.

  Door tijdig onderhoud werkt uw koffiemachine zeven dagen per week

  Het liefste wilt u als horecaondernemer natuurlijk zeven dagen per week de lekkerste koffie serveren op uw terras of in uw restaurant. Om hiervoor te zorgen is het belangrijk dat de apparatuur die u gebruikt ook echt goed werkt. Voorkom storingen of laat deze verhelpen door het team van KoffieSnel.nl Espressoservice. Met onze uitstekende service in de vorm van een onderhoudscontract bent u verzekerd van een werkend koffieapparaat, zeven dagen per week. Want komt dit team er bij u achter dat er sprake is van een calamiteit tijdens het onderhoud aan uw koffiemachine? Dan ontvangt u een leenmachine, totdat uw eigen machine weer naar behoren werkt. Afhankelijk van uw contractvorm wordt er geen of een gereduceerd tarief in de weekenden of feestdagen in rekening gebracht.

  Categories: Horeca

  Tags:

  Comments are currently closed.