• Keuze uit verschillende heerlijke gerechten bij de catering service in Brabant

  Wilt u uw verjaardag dit jaar groots vieren? Of misschien wel uw trouwdag? BUFFETkampioen.nl verzorgt graag uw catering in Brabant, zoals in Tilburg, of de rest van Nederland. Bij ons heeft u een ruime keuze uit buffetten. Of u nu Italiaans of Provençaals wilt, er zijn onvoorstelbaar veel mogelijkheden. Houdt u het liever dicht bij huis? Kies dan voor het Buffet Hollandia, met bijvoorbeeld heerlijke tomatensoep, Friese beenham met honingsaus en vers plukbrood erbij. Of pakt u groots uit met het luxe Buffet Magnifiek, met zacht gegaarde varkenshaasfiletmedaillons, Oosterse kiprollade en heerlijke Bouef de Provence. Dat wordt genieten! 

  Een compleet verzorgd buffet geregeld door de catering specialist in de regio Tilburg

  Natuurlijk kan BUFFETkampioen.nl het eten en drinken op uw feest verzorgen, maar wist u dat zij ook de aankleding, het bestek en het serviesgoed kunnen verzorgen? Ook voor de koffie met gebak bij binnenkomst, de hapjes die u overdag wilt gebruiken en overheerlijke desserts. En zelfs de tafels, het serviesgoed en het tafellinnen neemt de catering specialist voor u mee. En wilt u zich helemaal nergens zorgen over hoeven te maken tijdens uw feest? Dan wordt er ook gezorgd voor barpersoneel, dat u en uw gasten op hun wenken bedient! Zo wordt uw feest er een waar nog lang over wordt nagepraat. Veel mensen maken al jarenlang gebruik van BUFFETkampioen voor kleine en grote gezelschappen en hebben zo al menig feest goed gevierd!

  Speciale wensen voor uw catering in de regio Tilburg en de rest van Brabant?

  Zoekt u een catering bedrijf in Tilburg, andere delen van Brabant of daarbuiten, en wilt u ook gasten met dieetwensen van lekker eten voorzien? Heeft u bijvoorbeeld gasten die vegetarisch wensen te eten? Bij BUFFETkampioen.nl hoeven zij zich niet te beperken tot groente, maar kunnen zij gebruikmaken van het uitgebreide Buffet Vega, met rijst, aardappelwedges, groenteballetjes, vegetarisch gehakt, salade en stokbrood. Voor mensen die Halal willen eten is er het Halal buffet zonder varkensvlees. Wel heeft men dan onder andere de keuze uit kip teriyaki, bouef Bourgignon en kip pilav. Wanneer uw gasten last hebben van voedselallergieën, kunnen zij gebruikmaken van het buffet Allergenenvrij, met allergenenvrije producten als rijst, aardappelwedges, warme beenham, verse salades en allergenenvrij brood. 

  Categories: Eten en drinken

  Tags: ,

  Comments are currently closed.