• Kantoormeubelen voor diverse ruimtes beschikbaar

  Bij een kantoormeubelenspecialist als Brokx kunt u terecht voor de aanschaf van diverse soorten kantoormeubelen. U heeft hier de keuze uit meubelen die voor diverse ruimten geschikt zijn. Immers, voor een directiewerkplek heeft u waarschijnlijk andere meubelen nodig dan voor een vergaderruimte of een gewone werkplek voor werknemers. Bovendien wilt u ook geschikte meubelen voor de kantine hebben, zodat uw werknemers in hun pauze ook fijn kunnen zitten, maar ook gemakkelijk met elkaar in gesprek kunnen gaan. Doordat u keuze heeft uit een zeer ruim assortiment aan kantoormeubelen, kunt u de verschillende ruimten binnen uw kantoor precies zo inrichten zoals u dat wilt. Daarbij kunt u natuurlijk rekening houden met de behoeftes van u en uw medewerkers. Heeft u regelmatig vergaderingen met veel personen? Dan is het kopen van een lange vergadertafel een goed idee. Zo kunnen alle deelnemers van de vergadering eenvoudig plaatsnemen. Misschien vinden uw medewerkers het fijn om afgescheiden van hun collega’s te zitten, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat zij graag met meerdere collega’s aan één groot bureau zitten. Bij een meubelwinkel die gespecialiseerd is kantoormeubelen vindt u gegarandeerd de meubelen die de wensen van u en uw medewerkers vervullen en dat resulteert natuurlijk in een aangename werksfeer.

  Diverse soorten tafels voor op kantoor beschikbaar bij kantoormeubelenspecialist

  Wat de fijnste manier van werken is, is voor iedereen anders. Het is echter altijd van belang dat uw medewerkers van geschikte kantoormeubelen gebruik kunnen maken, die natuurlijk ook perfect afgesteld zijn op de lengte en de lichaamshouding. Zo voorkomt u immers dat uw medewerkers last krijgen van allerlei pijntjes en kwaaltjes. Bij een meubelwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van kantoormeubelen kunt u terecht voor diverse soorten tafels. Waarschijnlijk bent u al bekend met de standaardbureaus en -vergadertafels, maar wist u dat u hier ook terecht kunt voor statafels? Uit diverse onderzoeken is gebleken dat werken en vergaderen in een staande positie niet alleen bevorderlijk is voor de conditie van het menselijk lichaam, maar ook voor de werkprestaties. Natuurlijk kunt u statafels ook in de kantine gebruiken, eventueel in combinatie met barkrukken. Ook kunt u ervoor kiezen om hier en daar wat lage bijzettafeltjes neer te zetten. Deze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar zijn ook makkelijk te verplaatsen en dus te gebruiken waar ze ook op dat moment nodig zijn. Heeft u binnen uw bedrijf te maken met multifunctionele ruimten? Organiseert u regelmatig conferenties of trainingen? Dan zijn verrijdbare tafels ideaal. U kunt deze tafels namelijk heel gemakkelijk verplaatsen en ook opbergen wanneer ze niet nodig zijn. Ze zijn namelijk ook inklapbaar en nemen daardoor weinig ruimte in beslag. Ideaal dus!

  Verschillende soorten stoelen voor op kantoor en in de kantine

  Naast dat het belangrijk is dat uw medewerkers aan een goed afgestelde tafel werken, is het ook van groot belang dat zij op een comfortabele stoel kunnen zitten. Een stoel moet het lichaam optimaal ondersteunen tijdens het werken, immers, de medewerkers zitten hier toch een groot aantal uur per dag op. Wanneer het lichaam niet voldoende steun krijgt, kan een medewerker last van kwaaltjes en pijntjes krijgen. Een werkgever wil dat natuurlijk graag voorkomen. Bij een gespecialiseerde kantoormeubelenwinkel kunt u terecht voor zeer comfortabele bureaustoelen, die voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat u uw medewerkers op goede stoelen laat zitten. Natuurlijk wilt u uw medewerkers ook tijdens hun pauze lekker laten zitten. Misschien wilt u wel fijne banken in de kantine plaatsen? Of misschien is een hoge bar met barkrukken wel iets voor uw onderneming? Vergeet overigens niet om comfortabele vergaderstoelen of fauteuils aan te schaffen. Wanneer u bezoek krijgt, dan wilt u natuurlijk ook dat uw gasten gemakkelijk kunnen zitten. Geeft u regelmatig presentaties of organiseert u soms conferenties? Dan zijn stapelbare klapstoelen ideaal. U haalt ze uit de opslag wanneer u ze nodig heeft en na gebruik bergt u ze weer op. Doordat de stoelen op te stapelen zijn, nemen ze ook nog eens weinig ruimte in beslag. Vooral als u maar een beperkte opslagruimte heeft is dat natuurlijk heel fijn.

  Zorg voor genoeg opbergruimte op kantoor

  Naast stoelen en tafels van hoge kwaliteit die optimaal comfort bieden aan uw medewerkers, kunt u ook niet zonder voldoende opbergruimte op kantoor. Het aanschaffen van diverse soorten kantoorkasten is daarom een goed idee. Bij uw kantoormeubelenspecialist kunt u terecht voor onder andere archiefkasten, maar ook voor brandkasten om documenten in te beveiligen. Ook treft u hier jaloeziedeurkasten met flexibele jaloeziedeuren en schuifdeurkasten met een handig schuifdeursysteem. Deze kasten zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor de hoge TwinForm Kargo, de open TwinForm TK38 of de lage TwinForm KAD. Ook heeft u de keuze uit verschillende ladeblokken. Het standaardmodel is 60 centimeter diep, verrijdbaar en bevat 2 laden. U heeft echter de keuze om dit standaardmodel uit te breiden met een pennenlade, een uittrek- en kantelbeveiliging, een slot en afgeschuinde greeplijsten. Tot slot kunt u er ook voor kiezen om lockers aan te schaffen, waarin uw medewerkers hun persoonlijke en waardevolle bezittingen in kunnen opbergen. Dit is heel handig voor als u liever niet heeft dat hun spullen op kantoor rondslingeren, maar ook als uw medewerkers zelf hun bezittingen veilig willen opbergen.

  Bezoek de showroom van uw kantoormeubelenspecialist

  Besluit u om nieuwe kantoormeubelen aan te schaffen? Dan is het verstandig om hiervoor altijd de showroom van uw kantoormeubelenspecialist te bezoeken. U kunt dan op uw gemak de meubelen bekijken en uittesten. Dit zal de keuze voor bepaalde meubelstukken vergemakkelijken. Ook kunt u direct om advies en meer informatie vragen aan de deskundige medewerkers.

  Categories: Zakelijke dienstverlening

  Tags:

  Comments are currently closed.