2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Jouw toestel weer als nieuw na een reparatie bij PDARepair in Breda

Baal jij gigantisch omdat je jouw telefoon hebt laten vallen en het scherm er nu niet meer zo uitziet zoals het hoort te zijn? Oftewel zitten er nu allemaal lelijke barsten in je telefoon en zou je daarom graag je scherm willen laten repareren? Woon jij in de omgeving van Breda of in deze gezellige stad zelf? Je scherm repareren in Breda kan je het beste overlaten aan PDARepair. Met een team van zo’n 20 toppers in dienst, met elk hun eigen expertise en een enorm gezonde dosis aan ervaring, is het scherm van jouw telefoon binnen no time weer als nieuw.

Makkelijk bereikbaar en ruime openingstijden

PDARepair is gevestigd aan de Neerloopweg in Breda. Deze locatie is makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 08.30 tot 17.30 en op zaterdag van 09.00 tot 16.00. Je hoeft van te voren geen afspraak te maken bij ons; je kunt gewoon binnenlopen en je beschadigde toestel aan ons laten zien. Wij vertellen je vervolgens welke reparatie wij nodig achtten en hoeveel tijd er in de reparatie gaat zitten. Meestal hebben wij niet meer dan een half uurtje nodig voor een reparatie. Zou je toch graag eerst even met ons in contact willen komen omdat je een vraag hebt of iets anders wilt weten? Geen probleem. Je kan ons bellen op telefoonnummer 076-533 9303 of een mailtje naar ons toesturen via info@ pdarepair.nl.

Eerlijkheid en transparantie

Natuurlijk kan je niet alleen bij ons terecht met een kapot scherm. Ook accu vervangen telefoon, een toestel met waterschade repareren, een defecte oplaad ingang repareren, reparaties aan laptops en pc’s, waaronder ook het moederbord en nog veel meer reparaties kan je bij ons laten doen.

We vertellen je van te voren wat er nodig is en wat ongeveer de kosten worden voor reparatie. En ook hoeveel tijd wij nodig hebben voor de reparatie. Meestal kan je er gewoon eventjes op wachten. Terwijl jij een lekker kopje koffie of thee van ons kan nuttigen maken wij achter de schermen jouw toestel weer als nieuw.

https://pdarepair.nl/

Gerelateerde artikelen

Een onbemande receptie

Trouwfilm laten maken

Prototype Hoverboards – Met of zonder wielen