2Binsite Artikel Website
Image default
Beauty en verzorging

Jouw lichaam laten ontharen in Nijmegen

Heeft u last van ongewenste haargroei en vind u dat niet prettig? Wij hebben de oplossing voor u. Wij ontharen het beste in Nijmegen en maken gebruik van verschillende ontharingsmethoden om overtollige en ongewenste haargroei te verwijderen. De snelste en makkelijkste manier is scheren of ontharen, maar deze brengen nadelen met zich mee. Zo zorgt scheren ervoor dat de haartjes heel snel terugkomen en dat u last kunt krijgen van roodheid, jeuk en huidirritatie. Ontharen door middel van ontharingsmiddelen kunnen voor allergische reacties van de huid zorgen. Wilt u ongewenst haar verwijderen? Zowel vrouwen als mannen kunnen bij ons terecht voor het ontharen in Nijmegen.

Ontharen in Nijmegen met behulp van verschillende ontharingsmethoden

De methoden van ontharen in Nijmegen zijn: harsen, waxen, (elektrisch) epileren en laser ontharen. Bij harsen maken we gebruik van hars en bij waxen maken we gebruik van wax op de huid en het haar. Wanneer deze is uitgehard, halen we deze eraf met de hand. Het haar komt hiermee van uw lichaam af. Bij epileren worden de haartjes met wortel uit uw huid getrokken met behulp van een epileerapparaat. Bij elektrisch epileren brengen we een dun naaldje langs het haar naar binnen, waarbij met een klein stroomstootje het haarzakje stuk wordt gemaakt. Bij laser ontharen in Nijmegen wordt het haarzakje met behulp van laserlicht vernietigd.

Ontharen in Nijmegen voor een definitief resultaat

Deze ontharingsmethoden bieden langdurig resultaat, maar de haartjes blijven niet definitief weg. Bent u het scheren beu en kiest u liever voor een ontharingsmethode met definitief resultaat? Dan kunt u overwegen een IPL Epilise of een Epiladerm Enzymencomplex behandeling te ondergaan. Deze behandelingen zijn vrijwel pijnloos en zeer effectief. Na een aantal behandelingen zijn uw haren definitief verwijderd. Wij kunnen bijna elk deel van uw lichaam ontharen in Nijmegen. Neem contact op voor meer advies over onze methoden van ontharen in Nijmegen en kom langs voor een behandeling die bij u past.Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je een baardtrimmer?

Tips voor het perfect föhnen van je haar

Ergonomische zadelkruk met rugleuning