• Indoor trampoline park in Nederland met AirTrack kussen

  Soms is het moeilijk om kinderen te entertainen. Zeker in de zomer als het slecht weer is. Kom dan eens naar een trampoline park in Den Haag. Dit is een uniek trampoline park in Nederland waar jong en oud zich kan vermaken. In dit trampoline park is een AirTrack kussen. Dit is een speciaal kussen dat zich uitermate goed leent om bijvoorbeeld spectaculaire trucjes op te doen. Denk aan koprollen, radslagen en backflips. Het kussen veert extra goed en biedt daarnaast ook genoeg bescherming. Kinderen zullen zich niet bezeren. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Daar is het AirTrack kussen voor: voor springplezier!

  Verschillende sporten bij trampoline park in Den Haag

  Een dagje naar een indoor trampoline park ergens in Nederland. Dat is zeker een goed idee! Maar een hele dag trampolinespringen… Wie houdt dat vol? Bij het trampoline park in Den Haag kan lekker gesprongen worden op veel trampolines, maar er zijn nog veel meer sporten om te doen. Zo kunnen kinderen lekker badmintonnen, tafelvoetballen, tafeltennissen, airhockey spelen of korfballen! Daarnaast is er een volledig aangeklede indoorspeeltuin met grote glijbanen, een kabelbaan en een powertower met zes lagen. Ook de allerkleinsten hebben een eigen speeltoestel waar zitplekken omheen gecreëerd zijn zodat de ouders een oogje in het zeil kunnen houden. Dat is wel zo prettig!

  Trampoline park Den Haag: ook leuk voor ouders

  Kom eens en dagje naar het trampoline park in Den Haag. Dit zorgt gegarandeerd voor een geweldige dag voor de kinderen. Ze kunnen er springen en trucjes doen en daarnaast is het ook nog een erg uniek indoor trampoline park in Nederland: er kunnen ook veel andere sporten gedaan worden. Denk aan badminton en tafeltennis of airhockey. Maar ook voor ouders is het een leuk dagje uit. Parkeren is gratis en u bent binnen voor een scherpe prijs. Er zijn genoeg zitplekken die zo gesitueerd zijn dat er een oogje in het zeil gehouden kan worden. Daarnaast zijn er voldoende horeca gelegenheden, kranten en tijdschriften zodat ook de ouders zich prima kunnen vermaken.

  http://www.indoorpretpark.nl/

  Categories: Toerisme

  Tags: ,

  Comments are currently closed.