• Immix Advocaten

  2binsite

  Samen met een zakenpartner was ik een bedrijf gestart. Echter is daar helaas abrupt een einde aan gekomen. Wegens een conflict zijn we na vier jaar uit elkaar gegaan. En helaas is het uit elkaar gaan ook niet correct verlopen waardoor we nu in de clinch zitten over iets financieels, terwijl wij een paar jaar geleden speciaal voor dit soort situaties contracten op hebben laten stellen. Echter wil ik mij hier zelf niet teveel in verdiepen omdat ik graag door wil met mijn nieuwe baan en niet met dit bezig wil zijn. Daarom ben ik een zoektocht gestart naar een advocaat die mij hierin kan ondersteunen / bijstaan. En die heb ik gevonden in Immix Advocaten

  Oriënterend gesprek

  Ik heb in mijn netwerk bij een aantal mensen nagevraagd of dat zij een goede advocaat kenden die mij in bovenstaande situatie kon bijstaan. En twee van hen kwamen met hetzelfde advocatenkantoor: Immix Advocaten. Ook zij hebben weleens een geschil gehad en toen Immix ingeschakeld. Bij beiden is alles positief opgelost en ze waren allebei zeer te spreken over de service en persoonlijke benadering van het advocatenkantoor. Daarom besloot ik hen te bellen en heb ik mijn situatie bij de advocaat die ik aan de lijn had voorgelegd. Die nodigde mij vervolgens direct uit voor een oriënterend gesprek. Een paar dagen later was dat gesprek en hebben we de situatie uitgebreider besproken. Hij gaf aan veel ervaring te hebben omdat dit soort geschillen regelmatig bij hen voorbij komen. En dat ze dit telkens, als er van te voren contracten waren opgesteld bij beide partijen (zoals dat ook bij mij het geval was) positief hebben kunnen afhandelen voor de cliënt. 

  Volgende week is de rechtszaak. Ik ben erg benieuwd hoe dit voor mij zal aflopen. Maar ook ik ben nu al zeer te spreken over Immix Advocaten. Ze hechten inderdaad erg veel waarde aan persoonlijk contact en komen op mij over als advocaten met zeer veel kennis van zaken.

  Categories: Dienstverlening

  Comments are currently closed.