• Hulp bij kinderen met gedragsproblemen en diverse leesproblemen

  Trivers biedt hulp aan kinderen met gedragsproblemen. Loopt het niet zo gesmeerd op school bij uw kind en heeft hij of zij moeite met lezen en schrijven? Kunt u niet achterhalen waardoor dit komt? Neem dan eens contact op met Trivers. U kunt hen inschakelen voor het uitvoeren een didactisch onderzoek wanneer u hulp bij kinderen met gedragsproblemen wilt krijgen. Deze kan zich richten op technisch en/of begrijpend lezen en spelling en/of grammatica. Uit dit onderzoek zal blijken hoe uw kind leest en schrijft en kan er een niveau bepaald worden. Aan het einde van de test krijgt u praktische begeleidingstips mee zodat u thuis en op school kunt oefenen. Helpen de tips niet? Dan is er altijd een mogelijkheid om een dyslexietest uit te voeren bij uw kind.

  Een persoonlijke screening voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen

  Persoonlijke aandacht is voor elk kind belangrijk en zeker voor kinderen met gedragsproblemen. Daarom staat dit voorop bij het kleinschalige zorgcentrum Trivers. Ieder kind is anders en ieder kind zal anders reageren op de therapieën. Daarom heeft ieder kind een plan op maat nodig om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Om de juiste hulp te kunnen bieden bij kinderen met gedragsproblemen wordt er daarom eerst een persoonlijke screening uitgevoerd zodat de problemen en de situatie in kaart kunnen worden gebracht. De uitslag zal met de ouders besproken worden waarna de mogelijke behandelmethodes besproken worden met de passende hulpmiddelen. De persoonlijke screening voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen zal uw kind niet als vervelend ervaren omdat het spelenderwijs wordt uitgevoerd.

  Schakel een professioneel bedrijf in voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen

  U zoekt de juiste partij die u hulp kan bieden bij kinderen met gedragsproblemen? En u wilt een deskundige partij die op een kleinschalige wijze de juiste zorg kan bieden? Dan bent u bij Trivers, gevestigd in Roosendaal, Breda en Zevenbergen aan het juiste adres. Deze praktijk is gespecialiseerd in kinder- en jeugdpsychologie in de breedste zin van het woord. Hier vinden de therapeuten het belangrijk dat ieder kind een persoonlijke aanpak krijgt zodat de beste resultaten worden behaald. Op een flexibele en kleinschalige manier wordt er begonnen aan de therapiesessies. De deskundige therapeuten hebben een beroepsgeheim, alles wat er tijdens het onderzoek of begeleidingstraject plaatsvindt, is zeer vertrouwelijk.

  Categories: Kinderen

  Tags:

  Comments are currently closed.