2Binsite Artikel Website
Image default
Huishoudelijk

Piazzetta pelletkachels

Pelletkachels TFE is gelegen in het centrum van Aalst in de Stationsstraat. Zoals de straatnaam doet vermoeden is deze zaak gelegen vlak naast het station, een ideale ligging dus. Als verkooppunt van piazzetta pelletkachels is TFE al jaren de specialist op dit vlak. Met ettelijke jaren van expertise is geen enkele opdracht een probleem.

Waarom kiezen voor een pelletkachel? Dankzij een pelletkachel bespaart u energiekosten en geniet u van een behaaglijke warmte. In deze tijd van crisis is het interessant om 75% te besparen op uw huidige energie factuur. Aardgas is namelijk enorm duur en er zijn dus goedkopere alternatieven. Hier tonen we u welke pelletkachels te koop staan. Inbouw pelletkachels zijn zeer mooi geïntegreerd in uw moderne woning of loft en zijn een absolute must voor diegene die design belangrijk vinden. Het resultaat is werkelijk schitterend!

Pellets Pellets zijn ongetwijfeld de nieuwe energie van 2013 en vervangen steeds meer en meer de oude energie zoals aardgas, simpelweg omdat de energiekosten veel lager zijn én omdat pellets milieuvriendelijk zijn. De bediening is professioneel met een touch screen zodat u vanuit uw luie zetel de verwarming kunt aan of afzetten. Indien u dat wenst, kunnen we u zelfs een oplossing aanbieden met uw GSM. U kan het hele gebeuren ook programmeren indien u op maandag, dinsdag en donderdag warmte wil tussen 18u en 22u. ’s Nachts zet u de pelletkachel automatisch op een lager vermogen. U vindt de vrijstaande, inbouw pelletkachels of design pelletkachels in verschillende kleuren, elk met zijn eigen vermogen. De keuze is reuze. Er is een oplossing voor ieders interieur. U zal het zich niet beklagen, dat beloof ik je.

http://www.kachels-tfe.be/