• Hovenier in Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp

  2binsite

  De tuinman van groene ruimtes voert de technische operaties uit voor het creëren, ontwikkelen en onderhouden van groene ruimtes, parken en tuinen of buitensportvelden (voetbal, golf…).

  Activiteiten

  Onze tuinmannen in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp voeren bewerkingen uit om verschillende ruimtes te creëren of in te richten op basis van de overgedragen werkplannen:

  • Ze bereiden de grond voor, zaaien en planten planten en beschermen ze.
  • Ze voeren het graszoden uit met behulp van methoden die zijn aangepast aan de topografie van de bodem en de reeds geïnstalleerde uitrusting.
  • Ze snoeien bomen en struiken om bepaalde vormen te verkrijgen.
  • Ze voeren oppervlakteonderhoud uit door bedden te schoffelen, bladeren te verzamelen, mos te verwijderen of een borstel te ruimen….
  • Ze voeren gazononderhoud uit en regelen de plantengroei door de nodige elementen aan te bieden (water, meststoffen, fytosanitaire behandelingen,…). Zij passen de sprinklerinstallatie aan en repareren deze indien nodig.

  Vaardigheden en kwaliteiten:

  Los van; de kwaliteit Amsterdam hovenier, de kwaliteit hovenier Amstelveen of de kwaliteit hovenier Hoofddorp; hij kent de planten (essences, bloeitijden, bladverliezende, persistente variëteiten,…), hun ontwikkeling en hun onderhoud. Hij weet hoe hij plant- of zode-methoden moet toepassen. Hij heeft een goed aanpassingsvermogen aan de diversiteit van werklocaties en hun bedrijfsomstandigheden (klimaat,…). Ook kent hij de materialen, metselwerk en bewateringstechnieken. Hij toont zowel initiatief als een zeker fysiek uithoudingsvermogen. Hij moet een gevoel van grondigheid hebben en zorgvuldig werken.

  Uitoefeningsvoorwaarden

  Bent u op zoek naar een hovenier Amsterdam, een hovenier Amstelveen of een hovenier Hoofddorp, dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze tuinmannen voeren hun werkzaamheden uit met alle details en voorzorgsmaatregelen. Ze werken onder het gezag van een teamleider, een uitvoerend voorman of rechtstreeks van een bedrijfsleider.

  Zijn taken variëren naargelang de specialiteit van zijn werkgever en de organisatie van zijn bedrijf waardoor hij min of meer veelzijdig is. Zijn reizen zijn frequent. Zijn activiteit vindt plaats in alle weersomstandigheden, in openbare ruimtes, privé- of bedrijfstuinen. Aarzel niet!

  https://www.hoveniersbedrijf-schmidt.nl/

  Categories: Bedrijven

  Tags: , ,

  Comments are currently closed.