• Hoe zit het met de veiligheid van de software voor een advocatenkantoor?

  Verwerkt u binnen uw advocatenkantoor veel gegevens in bepaalde software? Dan is veiligheid belangrijk. Kies daarom voor de software van AdvocaatCentraal. Met de software van deze specialist weet u zeker dat uw gegevens altijd veilig zijn. Dit garanderen zij door het gebruik van een versleutelde verbinding en door het werken met een ISO gecertificeerde provider. Daarnaast kiest u zelf wie er toegang krijgt tot deze software voor uw advocatenkantoor. De software wordt regelmatig automatisch geüpdatet, waardoor uw gegevens beveiligd blijven tegen de nieuwste bedreigingen.

  Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij deze software voor een advocatenkantoor

  De administratie bijhouden is niemands favoriete bezigheid. U bent immers advocaat en geen accountant. Gelukkig bestaat er veelzijdige software voor uw advocatenkantoor. De software van AdvocaatCentraal is speciaal ontworpen voor advocaten en biedt u alles om uw werk gemakkelijk te maken. Denk hierbij aan het indienen en versturen van declaraties, het maken en opstellen van rapportages en het bijhouden van de urenregistratie. De software is door iedereen al binnen enkele minuten te gebruiken, waardoor geen cursus nodig is. Wilt u dit ook? Neem dan snel contact op met AdvocaatCentraal en ervaar zelf het gemak van deze software voor uw advocatenkantoor. 

  Gebruik de software voor uw advocatenkantoor ook mobiel

  U bent eigenaar van een advocatenkantoor. Hierdoor bent u veel onderweg en uw medewerkers ook. Dan is het handig als uw administratiesoftware hierop is aangepast. Wilt u gegevens invoeren of opvragen bij de klant via een tablet? Of wilt u even snel uw gegevens inzien op uw mobiel? Met de software voor uw advocatenkantoor van AdvocaatCentraal werkt u eenvoudig vanaf mobiele apparaten, en dat is altijd veilig. Door onze versleutelde verbindingen en het werken met een ISO gecertificeerde provider, weet u zeker dat de software voor uw advocatenkantoor ook op mobiele apparaten veilig werkt.

  Categories: Rechten

  Tags:

  Comments are currently closed.