• Hoe begin je met een webshop? Wij geven je een 5 stappenplan!

  Je wilt een webshop beginnen; hartstikke tof!! Maar wat moet je er nu eigenlijk allemaal voor doen? Er zijn heel veel mensen die tegenwoordig een webshop willen beginnen en nooit succesvol zullen zijn. Wij geven jouw 4 tips om niet bij die groep te horen!

  Tip 1: Kies voor een product dat veel gevraagd is en waar je natuurlijk genoeg aan kan verdienen

  Er zijn veel tools om te kijken hoeveel vraag er naar een product is. Je kan bijvoorbeeld Ubersuggest gebruiken om te kijken hoe vaak er per maand op jouw product gezocht wordt. Als er maar 50 keer per maand gezocht wordt kan het natuurlijk zo zijn dat je product vrij nieuw is, dan moet je via een andere weg kijken of er genoeg vraag is. Is het nou niet zo dat het een nieuw product is dan kan je wel stellen dat er weinig animo voor is. Dan kan je jezelf afvragen hoeveel marge maak ik erop en is het dan interessant genoeg om hierop in te stappen. Er zijn natuurlijk meer dingen waar je op moet letten bijvoorbeeld; hoe sterk zijn de concurrenten online? Schakel een online marketing bedrijf in om je hierbij te ondersteunen.

  Tip 2: Investeer in kennis en kwaliteit

  Zorg ervoor dat als je een webshop wilt laten maken dat je een bouwer onder de arm neemt die jou hier goed in kan ondersteunen. Wat je het beste kan doen is een online marketing bureau inschakelen, want je wilt niet alleen een mooie site! Je website moet ook gevonden worden en conversie opleveren. Je kan het beste kiezen om een wordpress website te laten maken, omdat deze in het begin goedkoper zijn in aanschaf en makkelijker te beheren zijn. Investeer dus in een kwalitatieve website en neem een partij mee in je online marketing plan!

  Tip 3: Begin alvast met een Zoekmachine Marketingplan

  SEO ‘oftewel Search enige optimalisation’ is een langere termijnstrategie. Je moet hier rekening houden dat er wel wat jaartje voor bij gaan voor je hier je rendement uit haalt. Dat neemt niet weg dat het een interessante vorm van marketing is. Het is namelijk een lange weg om er te komen, maar ben je er éénmaal dan ga je er heel veel voor terug krijgen. Dus wacht niet te lang hiermee te beginnen en schakel een zoekmachine marketing bureau in voor betere resultaten.

  Tip 4: Zorg voor een snelle Roi

  Een ROI wordt vaak genoemd. Dit betekend: return on investment. Je moet ervoor zorgen dat je niet alleen maar aan het investeren bent en niks terugverdient. Je houdt dit nooit lang vol en hoe eerder dat je ook weer wat terug gaat verdienen hoe meer je ook weer kan investeren. Je kan voor een kortere termijn strategie en direct resultaat; gebruik maken van Google Ads of Social Media.

  http://allinone-media.nl/

  Categories: Marketing

  Tags: , , , ,

  Comments are currently closed.