• Hoe Auto Tuning, Chip Tuning en Tune-Ups werken

  2binsite

  Een regel die vaak over het hoofd wordt gezien door mensen die auto tuning willen gebruiken, zijn de Federal Motor Carrier Safety Standards (FMCS). Deze regels zijn door de overheid ingevoerd om ervoor te zorgen dat alle grote autotuners hun klanten een goede service kunnen bieden. Deze regels stellen dat alle auto’s minimaal een C-rating moeten hebben. Als de classificatie van de auto onder de C-classificatie valt, moet de auto worden geïnspecteerd en gerepareerd voordat deze kan worden doorverkocht. Er zijn ook vereisten waaraan alle auto’s moeten voldoen om in aanmerking te komen voor een C-beoordeling nadat deze meer dan een jaar op de weg is gebruikt. 

  De National Vehicle Code of Federal Regulations (NVCFR) is een andere belangrijke verordening waarvan u op de hoogte moet zijn.

  Dit is dezelfde code die van toepassing is op autoverzekeringen in de Verenigde Staten. De NVCFR voldoet aan de eisen van verschillende autotuners in de branche. Als het gaat om auto-tuning, vereist de NVCFR autotuners om ervoor te zorgen dat al hun klanten een certificaat van overeenstemming ontvangen van elk van de drie belangrijkste auto-tuningbedrijven waarmee ze samenwerken. Dit is vereist als bewijs dat de auto is gekeurd voordat deze werd verkocht. 

  Beide voorschriften zijn strikte vereisten om ervoor te zorgen dat mensen in de auto-tuning-industrie het juiste onderzoek hebben gedaan voordat ze aan het werk gaan.

  Veel mensen realiseren zich niet dat deze voorschriften überhaupt van toepassing zijn op zowel auto-tuning als chiptuning. Bij het afstemmen van de auto hoeft u tenslotte helemaal geen mechanisch werk aan de auto’s te doen, en autotuners mogen helemaal geen wijzigingen aan de auto’s aanbrengen. Bij chiptuning zijn er echter wel kleine aanpassingen aan de auto’s, daarom bestaan ​​deze voorschriften in de eerste plaats.

  De regels en voorschriften die door de overheid zijn ingevoerd, zijn ook bedoeld om autobezitters te beschermen tegen oplichters en gewetenloze personen die mogelijk ten prooi vallen aan autobezitters en hen ertoe verleiden onnodige onderdelen voor hun voertuigen te kopen. Deze autotuners doen helemaal niets aan de auto’s en doen niets aan de auto om de prestaties te verbeteren. In plaats daarvan installeren ze op maat gemaakte chips in de auto’s zodat deze beter gaan rijden. en ren sneller en gemakkelijker. 

  Autotuning is een legitieme zaak en het is heel gebruikelijk dat tuners hun expertise en kennis gebruiken om van gewone auto’s showwinnende racers te maken die de kampioenschaps-trofee mee naar huis kunnen nemen en de auto jarenlang in de familie kunnen houden. Autotuners hoeven geen overheidsvoorschriften te volgen die van toepassing zijn op de branche, omdat ze geen enkele regel hebben overtreden. Als u op zoek bent naar een goed bedrijf om mee samen te werken, moet u de beoordelingen van alle tuners in uw regio bekijken voordat u er een kiest.

  ChipPerformance

  https://www.chipperformance.nl/

  Categories: Verbouwen

  Tags: ,

  Comments are currently closed.