2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

Het is weekend, tijd voor een drankspel!

Drankspelletjes voor jouw weekend!

Het is bijna weekend en jij hebt natuurlijk zin om vanavond een drankje te drinken met je vrienden. Maar wat ga je doen? De kroeg in of bij iemand thuis zitten? Na het lezen van dit artikel weten wij zeker dat jij thuis wilt blijven met je vrienden om een drankspel te spelen! Dus maak je borst maar nat voor alle bier drinkers, wij gaan jou een kater bezorgen met onderstaande drankspelletjes!

 

Hoe kan je snel een biertje opdrinken?

Hoe krijg jij nou snel dat ene biertje achterover? Daar zijn genoeg oplossingen voor. Doordat een biertje veel koolzuur bevat kan het pijnlijk zijn om deze snel op te drinken. Daarnaast kan jij last hebben van de luchtdruk wat ervoor zorgt dat jouw flesje niet snel leeg loopt. Gebruik dan eens een biersnorkel of bierspuit. Deze apparaten werken net als een rietje alleen dan nog beter! Zo heb jij je biertje sneller op dan je ooit had gedacht!

 

Drankspelletjes zijn van alle tijden!

Drankspelletjes en bierspelletjes worden al jaren lang gespeeld door jong en oud. Waarschijnlijk hebben jouw ouders zelfs drankspelletjes gespeeld toen zij jong waren. Dat is ook niet gek want vroeger in de middeleeuwen werden er al wedstrijden bier drinken georganiseerd. Vandaag de dag hebben we tal van manieren bedacht om ons zelf dronken te voeren en vooral om een leuke tijd te beleven met elkaar. Zo zijn er ondertussen meerdere aanbieders te vinden van allerlei geinige spellen waarmee jij en je vrienden een leuke tijd hebben.

Een goedkope avond zuipen

Het mooie van thuis blijven met je vrienden en een drankspel spelen is dat het veel goedkoper is dan de kroeg. Een biertje in de kroeg kost inmiddels al gauw €3, waar je voor €10 een heel krat bier kunt kopen in de supermarkt. Het is dus niet alleen leuk maar ook nog eens goed voor de portomonnee wanneer jullie thuis aan de zuip gaan! 

Gerelateerde artikelen

Dit is hoe je simpel aan de slag gaat met het maken van een begroting in Excel

Fysiotherapie Hilversum

Werkkleding voor de winter nodig? Bestel een sweater.