2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Het belang van schoenhoesjes op specifieke openbare plekken

Schoenhoesjes zijn hygiënisch daar waar hygiëne belangrijk is. Nooit eerder was de kwaliteit van de gezondheid en de hygiëne in openbare gelegenheden zo belangrijk. Met de opkomst en verspreiding van COVID-19 kan het handhaven van een goed niveau van gezondheid en hygiëne in openbare ruimten een substantieel verschil betekenen in de manier waarop we met de ziekte omgaan en hoe snel we kunnen herstellen en terugkeren naar een gevoel van normaliteit.

Schoenhoesjes beschermen

Met schoenhoesjes aan laat u heel duidelijk merken dat u rekening houdt met de omgeving waarin u werkt of waarin u zich begeeft. Als u werkt in medische, laboratorium-, chemische of noodgevallenomgevingen, de gevaren waarmee u te maken kunt krijgen zijn waarschijnlijk divers en gecompliceerd. Het zal dus in de meeste gevallen efficiënt zijn om schoenhoesjes voor eenmalig gebruik beschikbaar te stellen voor iedereen die ze op bepaalde momenten nodig heeft.

Niet alleen schoenhoesjes

Schoenhoesjes moeten overigens nooit worden hergebruikt, omdat dit de vervuiling extra zal vergroten. Het gebruik van schoenhoezen draagt bij aan het behoud van een steriele omgeving, terwijl het risico op besmetting van de cleanroom en de drager wordt geëlimineerd. Bij Van Manen hygiëneproducten heeft u niet alleen de mogelijkheid om schoenhoesjes te kopen. Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop van allerlei hygiëne producten die niet zomaar bij een drogist gekocht kunnen worden. Bent u op zoek naar een specifieke oplossing om de hygiëne te waarborgen? Kijkt u dan eerst en vooral op de webshop van Van Manen. En is hetgeen u zoekt niet voorhanden in het assortiment? Neem dan zeker contact met hen op.

Hoe kunnen we de gezondheid en hygiëne in de openbare ruimte waarborgen?

Er zijn verschillende basisregels voor openbare (sanitaire) voorzieningen en netheid. Enkele inspanningen die daarbij helpen zijn: een goede schoonmaakroutine; het schoonmaken van gebieden die in gebruik zijn voor het publiek; het verwijderen en weggooien van zwerfvuil; het toevoegen van meer toegankelijke afvalverwijderingsopties; evenals het ontwikkelen van een gevoel van verantwoordelijkheid om zich bewust te blijven van e hygiëne en de openbare ruimten waarmee mensen in contact komen.

Gerelateerde artikelen

Gezonder leven met deze tips

Als je besluit je zwangerschap af te breken

Tanden poetsen is belangrijk