2Binsite Artikel Website
Image default
Winkelen

Heel veel mensen gebruiken Google als zoekmachine in Nederland

Ruim 92% van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine. Een groot deel van de mensen gebruiken deze zoekmachine dagelijks. De zoekopdrachten die mensen invoeren lopen heel erg uit een. Mensen zoeken naar informatie of bijvoorbeeld naar afbeeldingen. Ook hier zijn aparte zoekopdrachten voor. Zo kunnen mensen bijvoorbeeld opzoek zijn naar een foto uit het nieuws, een kaart of een schilderij. Met name voor MKB-bedrijven interessant om eens te kijken naar het verbeteren van de online vindbaarheid via Google. Doordat dus heel veel mensen online zoeken naar verschillende dingen is voor bedrijven interessant geworden om online gevonden te worden. Een groot aantal bezoekers op de website zorgt voor een groot aantal clicks op producten. Door middel van een goede website kun je dan uiteindelijk ook veel producten en diensten verkopen.

Een hogere ROI door lokale online vindbaarheid

Door te investeren in lokale online vindbaarheid is de kans op een hoge ROI groter. In een lokale omgeving is de concurrentie namelijk veel minder. Dit zorgt ervoor dat minder zwaar is voor bedrijven om te concurreren. Als gevolg hiervan zakken de kosten van goede online vindbaarheid. Dit is nog niet zo slecht.

Het belang van een goede website

Een goed online vindbaarheid begint met een goede website. Door gebruik te maken van WordPress wordt het voor bedrijven veel makkelijker om zelf een website te onderhouden. Daarnaast kun je met WordPress ook heel eenvoudig berichten en posts inplannen. Het is zelfs mogelijk om pagina’s in te plannen. Dit zorgt ervoor dat content dus al vooraf gemaakt kan worden. Dit zal uiteindelijk leiden tot meer en betere bezoekers. Door het gebruik van gratis wordpress themes worden de kosten overigens ook laag gehouden. Deze themes voldoen meestal gewoon aan de kwaliteit die vereist is aan een goede website.

https://www.templatetips.nl/10-gratis-wordpress-themes/

Gerelateerde artikelen

De geschiedenis van Horloges

De waist trainer als afslanker

Dit zijn de hipste rugzak merken