• Handgereedschap voor uzelf of om cadeau te geven

  Degelijk en mooi handgereedschap om tuin en gazon er weer prachtig uit te laten zien, vindt u bij Sneeboer. Sneeboer presenteert met trots een unieke collectie gereedschap. Een schoffel, een troffel en een wrotter: ze zitten er allemaal tussen. Evenals een handrooivorkje, een gebogen pootstok en een bladhark. Stuk voor stuk zijn de tools met de hand gesmeed.

  Duurzaam en gedetailleerd

  Sneeboer handgereedschap onderscheidt zich door duurzaamheid, een perfecte afwerking en unieke details. De houten handvatten -authentiek essenhout of kersenhout- kunt u door ons laten graveren. Veel van het tuingereedschap zult u zelf goed kunnen gebruiken, maar u kunt natuurlijk ook iets weggeven. Stel u zoekt een cadeau voor een jarige vriend die van tuinieren houdt. Een originele aspergesteker of een handcultivator als presentje zal zeker gewaardeerd worden!

  Tuingereedschap online bestellen

  Een sterke, handzame cultivator om onkruid te verwijderen en de grond goed los te maken, heeft u die al in uw bezit? Zo niet, neem dan eens een kijkje in de webshop van Sneeboer. Daar kunt u  tuingereedschap online bestellen. Sneeboer is gevestigd in Bovenkarspel, Noord-Holland. Oud ambachtswerk en moderne innovaties gaan bij dit bedrijf op heel natuurlijke wijze hand in hand. Kijken we bijvoorbeeld naar de verschillende cultivators, dan zijn de tanden van roestvrij staal allemaal met de hand gesmeed. De lange of korte stelen zijn gemaakt van duurzame houtsoorten. U kunt kiezen uit meer dan 20 verschillende modellen. Er is een cultivator in de vorm van een eikenblad en extreem scherpe tanden. Een andere optie is de handcultivator met twee tanden van 7 cm. Veel verkocht wordt de Sneeboer indoor cultivator. Deze heeft drie kleine, scherpe tanden. In een handomdraai kunt u met dit handgereedschap aarde goed losmaken. We hopen dat u snel het gereedschap vindt dat u nodig heeft en zien uw bestelling graag tegemoet.

  https://www.sneeboer.com/nl/

  Categories: Woning en Tuin

  Tags: , ,

  Comments are currently closed.