• Goedkope opslagruimte Eindhoven – ontdek mobiele opslag van Boobox

  2binsite

  Wanneer je zoekt naar goedkope opslagruimte Eindhoven dan kan Boobox je helpen. En of het nu gaat om tijdelijke opslag vóór een verhuizing, een verhuizing of voor langdurige opslag in ons depot: Boobox levert niet alleen opslagruimte, maar ook alle opslag- en transportmiddelen voor een en dezelfde goedkope maandprijs van 69 euro. Je bespaart dus veel kosten maar ook kostbare tijd. Ben je een particulier of ondernemer en ga je verhuizen? Of heb je snel en simpel opslagruimte nodig? Ontdek wat Boobox voor jou kan betekenen. Verhuizen kan al vanaf 207 euro.

  De opslagservice van Boobox

  Boobox is een nieuwe en mobiele variant van self-storage. Een Boobox is een opslagbox van 7,5 kubieke meter waarin je goederen, meubels en voorraden in kunt opslaan en het equivalent van maar liefst 96 verhuisdozen (58 liter, 100 kg). Boobox levert de opslagbox niet alleen af op de locatie waar jij moet inladen, maar we brengen je volgeladen opslagbox ook naar het verhuisadres of onze opslaglocatie. Wil je de inhoud van je box weer terug? Dan brengen we hem gewoon weer retour en pikken de lege Boobox op wanneer jij klaar bent met uitladen. Je bepaalt zelf wat je in je Boobox opslaat, bijvoorbeeld meubels, terrasmeubelen, verhuisdozen, magazijnvoorraad. Professionele verhuisdozen kun je overigens mee bestellen. Opslag was nog nooit zo eenvoudig als met mobiele self-storage van Boobox.

De voordelen van Boobox Goedkope opslagruimte Eindhoven nodig? Met Boobox regel je dus in 1 klap alles en tegen een uiterst scherpe prijs. Bespaar jezelf gedoe met verschillende huur- en transportkosten en heel veel extra tijd met op- en afrijden naar de opslaglocatie. Boobox brengt, haalt en slaat op. Met een goede voorbereiding ben je al binnen 1 uur klaar met het inladen van 1 Boobox. Waar Boobox voor staat is service en snelle en goedkope opslagruimte van prima kwaliteit.

  Samenwerken met Boobox

  Met Boobox samenwerken is heel eenvoudig. Online bestel je 24/7 het gewenst aantal Boobox opslagboxen en onze chauffeur levert de op de gewenste dag, tijdstip en adres. Vraag gerust advies aan de chauffeur ter plekke. De Boobox mobiele opslagbox wordt geleverd met een schutwand, een sjorband en hangslot. Jij laadt zelf je meubels, spullen en verhuisdozen in, brengt vervolgens de schutwand aan en je bevestigt je lading met de sjorband. Daarna sluit je de deuren af met het hangslot en je Boobox kan worden opgehaald voor transport. Maak je geen zorgen over een eventuele vergunning. Die heb je niet nodig als je voor je huis of bedrijf een paar uur een Boobox hebt staan.

  Goedkope opslagruimte Eindhoven bestellen

  Weet je genoeg en wil je nu graag een of meerdere opslagboxen van Boobox in Eindhoven bestellen? Surf dan naar onze webpagina “Boobox reserveren”. Via het handige bestelformulier bestel je jouw opslagruimte makkelijk online. Je mag bij twijfel gerust eerst een online offerte aanvragen. Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze vriendelijke helpdesk via telefoonnummer 0475-476319.

  Heb je al Boobox opslagboxen in ons depot staan en wil je deze graag retour laten bezorgen? Ook dat heb je zo geregeld. Surf dan naar “Breng mijn Boobox terug” en Boobox bezorgt je meubels, spullen of voorraad weer retour. Boobox mobiele opslag: goedkoop en makkelijk.

  https://boobox.nl/

  Categories: Vervoer en transport

  Tags: ,

  Comments are currently closed.