• Glampings in Overijssel

  2binsite

  Wil je volgende vakantie wat nieuws proberen? Denk dan eens aan glamping. Het woord glamping is samengesteld uit glamorous camping. Hier draait het om kamperen in weelde.

  Als je eenmaal weet waar het woord glamping (of de ver-Nederlandsing “glamperen”) vandaan komt is ook duidelijk wat je kunt verwachten: slapen in de natuur en genieten van het buitenleven terwijl je wél gebruik kunt maken van luxe faciliteiten. Je kunt een duik nemen in het zwembad, je laten bedienen op het terras en je slaapt gewoon in je eigen luxe verblijf in een echt bed. Het is een beetje alsof je een mooie hotelkamer ineens midden op de camping neerzet.

  Voor wie zijn glampings aantrekkelijk?

  Het mooie aan glamping is dat eigenlijk iedereen zich ertoe uitgenodigd voelt. De die-hard campinggast ziet alle voordelen van het  campingleven, terwijl de nadelen (die hij of zij op de koop toe zou nemen) achterwege blijven. Wie normaal een hotel boekt, wordt getroffen door de extra ruimte en bewegingsvrijheid die je op een van de betere glampings kunt ervaren. En dat zonder in te leveren op comfort.

  Wat voor verblijf mag je verwachten op glampings in Overijssel

  Er zijn glampings in allerlei vormen en maten. In de meest basale (maar nog steeds heerlijk comfortabele) vorm verblijf je in een ruime safaritent. Deze heeft verschillende slaapruimtes en een woonkamer, is geheel gemeubileerd en heeft altijd een eigen keuken. Vaak heb je ook je eigen sanitair, soms zelfs wifi. Op andere glampings verblijf je in een lodge, tiny house of soms zelfs een wijnvat of boomhut!

  Kies je voor een van de glampings in Overijssel, dan weet je in ieder geval wat je te wachten staat: een tijdje lekker ontspannen, veel frisse lucht, perfecte nachtrust en een omgeving waar je jezelf en je geliefden eindeloos kunt vermaken.

  Klinkt goed, toch? Het enige wat je hoeft te doen om deze droomvakantie te realiseren is een bezoekje brengen aan www.visitoost.nl voor een overzicht van de beste glampings in Overijssel. Kies jouw favoriet, boek direct je verblijf en pak je koffers maar vast in. Jullie gaan niet zomaar op vakantie, jullie gaan glamperen!

  Categories: Vakantie

  Comments are currently closed.