2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Testosteron Gel

Testosteron is een stof dat zowel aangemaakt wordt door mannen als vrouwen. Echter is de hoeveelheid veel groter bij mannen en heeft het als functie de mannelijke aspecten te benadrukken. De stof wordt aangemaakt in de teelballen. Het zorgt voor:

 – Een gezond libido

– Het stimuleert de groei van skeletspieren

– Testosteron heeft invloed op het verlies van haar bij mannen

– Testosteron speelt een rol op de lateralisatie van het brein

 

Testosteron gel wordt dan ook vaak gebruikt in gevallen wanneer het libido van de man of vrouw laag is. Het zorgt ervoor dat men weer min zin heeft om meer te vrijen. Echter is een gezonde levensstijl ook van belang. Uiteraard werkt een testosterone booster wel maar dan vaak voor korte termijn. Bij de meeste producten dient de gel van te voren ‘zo’n 45 minuten’ opgesmeerd te worden. Waarna het daarna zijn werk zal doen, een kleine prikkeling kan er dan al voor zorgen dat het geslachtsdeel zal werken maar ook langer zal werken dan normaal. Voor blijvend resultaat moet je toch echt naar jezelf kijken. Is de leeftijd een oorzaak, is het een familietrek, komt het door veel stress, slecht eten, slechte gezondheid etc. Probeer dan bijvoorbeeld een aantal keer in de week te trainen. Geen cardio, maar wel spiertraining. Denk er daarbij wel om dat het hele lichaam getraind wordt. Dus armen, benen, buik enz.

Wij houden nu even aan dat u Testoteron gel voor een enkele keer wilt toepassen. Kies altijd voor een Europees goedgekeurd merk. Deze zijn er genoeg in Nederland. Voorbeelden zijn libidopower, libidogold enz. De prijzen zijn vaak wel een de hoge kant, echter bieden deze middelen wel uitkomst en werkt het ook echt. Omdat de middeltjes goed werken betekent dat ook meteen dat ze hoog gedoseerd zijn. Vandaag ook dat het product niet te vaak gebruikt mag worden.

Klik voor meer informatie over Testosteron Boosters

http://www.libidoverhogen.nl/je-libido-verhogen/

Gerelateerde artikelen

Samenwerking tussen opticien en audicien: een meerwaarde?

Gezondheid is het belangrijkste in je leven

Tandartsenpraktijk Culemborg haalt drempelvrees weg

Hoe zorg ik ervoor dat mijn pigmentvlekken verdwijnen

Wat te doen tegen bruine vlekken in het gezicht?

Persoonlijke aandacht voor u en uw gezin bij Tandarts Culemborg